ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Λίγοι καταστρέφουν τη χαρά των πολλών"

Ζέκα: "Λίγοι καταστρέφουν τη χαρά των πολλών"
INTIME SPORTS

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για όλα όσα έγιναν στο ντέρμπι, για τα μέτρα που πάρθηκαν, αλλά και για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.

Νέες δηλώσεις στην Πορτογαλία έκανε ο Κάρλος Ζέκα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μίλησε αυτή τη φορά στο "maisfutebol" και φυσικά το βασικό θέμα συζήτησης ήταν τα επεισόδια τα οποία έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος μέσος τόνισε αρχικά: "Την εβδομάδα που προηγήθηκε του ντέρμπι, εμείς παίξαμε στην Κρήτη και αντιμετωπίσαμε ρίψη αντικειμένων, ενώ ο τιμ Μανατζερ της ομάδας μας χτυπήθηκε με πέτρα. Δυστυχώς, είναι καταστάσεις συνηθισμένες, αλλά συμβαίνουν.

Στα ντέρμπι η ατμόσφαιρα είναι πάντα τεταμένη, αλλά φέτος συνέβη κάτι, το οποίο θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί. Ο ερχομός του προέδρου του Ολυμπιακού θεωρήθηκε πρόκληση και με δεδομένη την αντιπαλότητα των δύο ομάδων ήταν μια ενέργεια που δεν έπρεπε να γίνει. Εννοείται, βέβαια, πως αυτό σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί την αντίδραση των οπαδών μας".

Στη συνέχεια του ζητήθηκε να τοποθετηθεί για τη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά και για τα μέτρα που θέλει να πάρει η Πολιτεία δηλώνοντας: "Σαν αρχηγός έχω μια ιδιαίτερη σχέση με τους οπαδούς μας. Από την Κυριακή δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω μαζί τους, αλλά είμαι σίγουρος ότι γνωρίζουν πως τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορούν να επαναληφθούν. Οι ποδοσφαιριστές μπαίνουμε στο γήπεδο για να τους δώσουμε χαρά, αλλά αυτοί θα πρέπει να μας στηρίζουν με κόσμιο τρόπο. Το γήπεδο είναι μια διασκέδαση για πολλούς από αυτούς και δεν μπορούν οι λίγοι να την καταστρέφουν".

Για το τέλος κλήθηκε να μιλήσει για την οικονομική κρίση στη χώρα μας επισημαίνοντας: "Η αλήθεια είναι πως εμείς οι ποδοσφαιριστές ζούμε κάπως απομονωμένοι, πιο μακριά από τα μέρη όπου γίνονται οι διαδηλώσεις. Εγώ είμαι καλά στην Ελλάδα, ευτυχισμένος, έχω κερδίσει μια θέση στην ομάδα και αισθάνομαι προνομιούχος που βρίσκομαι σε ένα μεγάλο σύλλογο".

Με τέσσερις απόντες η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει τέσσερις απόντες.

Ο Μπαϊράμι απουσίασε με άδεια, ο Ταυλαρίδης έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ Λαγός και Χουχούμης έκαναν θεραπεία. Ο αριστερός μπακ του τριφυλλιού έκανε υπέρηχο όπου διαπιστώθηκε ότι έχει τράβηγμα στον αριστερό ορθό μηριαίο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για μια εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις ανά θέση και στο τέλος οικογενειακό δίτερμα. Παράλληλα, όπως σας είχαμε ενημερώσει, οριστικοποιήθηκε το φιλικό του Σαββάτου με τον Πανιώνιο το οποίο θα είναι προπονητικού χαρακτήρα και κεκλεισμένων των θυρών.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ζέκα, ο οποίος συμπλήρωσε επτά κίτρινες στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θα εκτίσει την τιμωρία του στα εκτός έδρας παιχνίδια με Εργοτέλη και Βέροια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ