ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Κουραστήκαμε να αποτυγχάνουμε"

Ζέκα: "Κουραστήκαμε να αποτυγχάνουμε"
Ζέκα INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός απέτυχε να συνεχίσει στο Champions League και ο αρχηγός Κάρλος Ζέκα τα είπε όλα μετά την ήττα από τη Μπριζ: "Κουραστήκαμε να αποτυγχάνουμε". Αναστασίου: "Δεν είμαστε καλοί μαθητές".

Απογοητευμένοι όλοι στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα (3-0) από τη Μπριζ, που είχε ως συνέπεια τον αποκλεισμό των "πρασίνων" από τη συνέχεια του Champions League. Ο Κάρλος Ζέκα δεν κρύφτηκε μετά το ματς στο Βέλγιο μιλώντας στην κάμερα του OTE TV.

Ο αρχηγός του "τριφυλλιού" επεσήμανε: "Ήταν μια απογοητευτική νύχτα, ένα κακό αποτέλεσμα. Μετά το 1ο γκολ που δεχτήκαμε χάσαμε το μυαλό μας. Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού που ταξίδεψε εδώ. Αποτύχαμε όπως και πέρυσι, κάτι που δεν το θέλαμε. Εμφανιστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Έχουμε κουραστεί να αποτυγχάνουμε".

Από την πλευρά του ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, ανέφερε: " Δυστυχώς αυτό που είχαμε πει και το τονίζαμε, ότι θα πρέπει να βάλουμε γκολ, δεν το κάναμε. Όταν δεν σκοράρεις σε αυτό το επίπεδο, θα τιμωρηθείς. Και η μπάλα μας τιμώρησε, χωρίς η Μπριζ να είναι πολύ καλύτερη. Θα πρέπει να τα βάλουμε με τους εαυτούς μας, δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που κάναμε.

Είναι μια άσχημη στιγμή αυτή, αλλά αποδεικνύεται ότι σε αυτό το επίπεδο πρέπει να βελτιώνεις τα λάθη σου. Και εμείς δεν φανήκαμε καλοί μαθητές και είναι κρίμα. Η Μπριζ ήταν πιο αποτελεσματική, όχι καλύτερη. Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί με τους εαυτούς μας. Μέσα σε τρία λεπτά δεχτήκαμε δύο γκολ. Δεν είχαμε ωριμότητα, ούτε συγκέντρωση. Αν βάζαμε εμείς πρώτοι γκολ θα ήμασταν το αφεντικό του αγώνα".

Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, Στέφανος Κοτσόλης, σημείωσε: "Είναι μεγάλη η απογοήτευση καθώς θεωρώ ότι κάναμε μεστή εμφάνιση μέχρι το ημίχρονο, αλλά δεν μετουσιώσαμε σε γκολ τις ευκαιρίες που είχαμε. Είναι απογοητευτκη η εμφάνιση στο δεύτερο μέρος. Μετά το 2-0 καταρρεύσαμε, χάσαμε τη συνοχή μας και ήρθε μοιραία ο αποκλεισμός. Γίνεται πολύ μεγάλη ανάλυση, μεγάλη προσπάθεια στην προπόνηση να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας. Μας πονάει περισσότερο ο αποκλεισμός, τα λάθη πληρώνονται. Από αύριο πρέπει να επικεντρωθούμε στα play off του Europa League. Ευρώπη και Παναθηναϊκός είναι έννοιες συνδεδεμένες. Να σηκώσουμε κεφάλι τώρα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ