ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Η ισοφάριση ήταν το κλειδί του ματς"

Ζέκα: "Η ισοφάριση ήταν το κλειδί του ματς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζέκα εξήγησε γιατί ο Παναθηναϊκός μπλόκαρε παρότι προηγήθηκε στο σκορ και επεσήμανε ότι η ομάδα στρέφεται στις υποχρεώσεις της στην Ελλάδα. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Την ολοκληρωτική αλλαγή που συντελέστηκε μετά την ισοφάριση από τον Άγιαξ, επεσήμανε ο Κάρλος Ζέκα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τόνισε πως το γκολ του Τραορέ άλλαξε τη ροή του ματς και σχολίασε ότι η αποβολή έκανε ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθεια για ανατροπή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάρλος Ζέκα:

Για την ήττα του Παναθηναϊκού: "Αρχίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Το πρώτο γκολ που δεχθηκαμε ήρθε από το πουθενά. Εκτός από αυτό το γκολ σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο ο Άγιαξ δεν έκανε τίποτα άλλο. Δεν μας απείλησε καθόλου. Το κακό ήταν, όμως, ότι το γκολ της ισοφάρισης τους έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του παιχνιδιού ήταν διαφορετική χάρη σε αυτό το γκολ. Θεωρώ πως αυτό το τέρμα ήταν το κλειδί του ματς".

Για την επιρροή που είχε η αποβολή του Ιβανόφ στο τελικό αποτέλεσμα: "Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις σε αυτό το επίπεδο κόντρα σε μία τόσο καλή ομάδα με παίκτη λιγότερο. Ήταν πράγματι πολύ δύσκολο για εμάς. Συνέβη όμως αν και ακόμα δεν έχω καταλάβει αν ήταν όντως κόκκινη κάρτα".

Για το αν ήταν σωστή η απόφαση του διαιτητή: "Ο συμπαίκτης μου, μου είπε ότι δεν ήταν όμως ο διαιτητής έκρινε ότι ήταν και πήρε αυτή την απόφαση. Ήταν μία κακή απόφαση, όμως έπρεπε να συνεχίσουμε".

Για το ματς με τον ΠΑΣ για της Superleague: "Τώρα αυτό το παιχνίδι τελείωσε και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό της Κυριακής για το πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Όταν έρθει η ώρα για τον επόμενο αγώνα στο Europa League θα ασχοληθούμε και πάλι και θα εστιάσουμε στα ματς της Ευρώπης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ