ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Επιβάλαμε το ρυθμό μας"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

O Κάρλος Ζέκα μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" για τη νίκη στο ντέρμπι επί του Ολυμπιακού και επεσήμανε πως το "κλειδί" ήταν ο έλεγχος του ρυθμό από τους πράσινους. (AUDIO)

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κάρλος Ζέκα μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τους Χρήστο Μπάλλο και Άκη Δημακό, για τη νίκη του “τριφυλλιού” κόντρα στον Ολυμπιακό και δεν έκυψε την ανυπομονησία του να μπει στην Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις πρώτες σκέψεις μετά την επικράτηση στο ντέρμπι: “Ήταν πολύ σημαντικό το παιχνίδι για εμάς και είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε. Σημειώσαμε γκολ νωρίς και στη συνέχεια καταφέραμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Αυτό ήταν το… κλειδί για τη νίκη μας”.

Για την ετοιμότητα του Παναθηναϊκού και όσα τους είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης: “Δεν περίμενα ο Ολυμπιακός να είναι κακός, περίμενα όμως εμείς να είμαστε καλύτεροι και το δείξαμε μέσα στο παιχνίδι. Ο προπονητής μας είπε πώς πρέπει να παίξουμε και να τα δώσουμε όλα, όπως κάναμε”.

Για το αν έπρεπε το σκορ να είναι μεγαλύτερο: “Είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε δεύτερο και τρίτο γκολ. Σημαντικό ήταν που νικήσαμε, αυτό μετράει”.

Για τη συνέχεια του “τριφυλλιού” στη σεζόν και τον αντίπαλο στο Κύπελλο: “Πλέον δεν μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω και τα παιχνίδια που ηττηθήκαμε. Σκεφτόμαστε το κύπελλο και τα playoffs. Δεν μας νοιάζει ο αντίπαλος στο Κύπελλο. Είναι οι τέσσερις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα και δεν μπορούμε να επιλέξουμε”.

Όσο για την συμμετοχή του στην Εθνική μας ομάδα:“Αύριο θα πάω στην Εθνική πρώτη φορά και είμαι πολύ χαρούμενος γι” αυτό”.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα των δηλώσεων

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ