ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Είμαι νευριασμένος, δεν κάναμε τίποτα"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ζέκα, υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ πως οι αλλαγές στην ενδεκάδα του τριφυλλιού δεν αποτελούν δικαιολογία για την βαριά ήττα των πράσινων.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με πολλές αλλαγές στην Τούμπα και ηττήθηκε με 3-0 αλλά τα πολλά νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα δεν αποτελούν δικαιολογία για την ήττα σύμφωνα με τον Ζέκα.

Ο αρχηγός του τριφυλλιού τόνισε ότι όσοι έπαιξαν την Κυριακή έπρεπε να αγωνιστούν καλύτερα αφού είναι στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Υποστήριξε ότι είναι νευριασμένος με το τελικό σκορ, το οποίο δεν το περίμενε, και τόνισε ότι όλοι πήραν ένα μάθημα.

Όπως σημείωσε όμως το παιχνίδι Κυπέλλου τα πράγματα θα είναι αλλιώς και θα πρέπει οι πράσινοι μπροστά στον κόσμο τους να τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη.

Χαρακτηριστικά είπε στην κάμερα της "NOVA":

"Κάναμε πολλές αλλαγές αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Αυτοί που έπαιξαν σήμερα είναι Παναθηναϊκός και θα πρέπει να παίζουν καλύτερα. Δεν κάναμε τίποτα σήμερα. Είναι δύσκολο. Όσοι παίζουν και όσοι δεν παίζουν πρέπει να δείξουν καλύτερα πράγματα, ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα αλλά εμείς είμαστε Παναθηναϊκός.

Ήμουν και είμαι νευριασμένος και πρέπει όλοι στην ομάδα να είναι έτσι σήμερα, κανείς δεν πρέπει να χαίρεται με την εμφάνισή μας, είναι ένα μάθημα, δεν πρέπει να παίζουμε έτσι γιατί τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε πολύ καλή εικόνα και δεν πρέπει να την χαλάσουμε.

Σήμερα με πείραξε αυτό το σκορ, πριν το ματς δεν το περίμενα. Αύριο θα μιλήσουμε και το τι πρέπει να αλλάξουμε, μέσα στη Λεωφόρο και με τον κόσμο στο πλευρό μας θα πρέπει να κερδίσουμε αλλά το Κύπελλο είναι δύο ματς οπότε πρέπει να προσέχουμε.

Είναι ένα ντέρμπι και μεγάλο ματς στην Ελλάδα και ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα. Δεν έχουμε κάποιο άλλο στόχο εκτός του Κυπέλλου και μόνο αυτός ο στόχος μας έχει μείνει. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για να το πάρουμε".

Π. Βλαχοδήμος: "Να αλλάξουμε τα πάντα για να κερδίσουμε"

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Παναγιώτη Βλαχοδήμου ο οποίος τόνισε:

"Πρώτη φορά παίξαμε όλοι μαζί, κάναμε πολλά ατομικά λάθη, δεν μπήκαμε πολύ δυνατά και το πληρώσαμε. Κάναμε κάποια αμυντικά λάθη, ο ΠΑΟΚ σκόραρε. Σίγουρα μας επηρεάζει, ήταν ένα ντέρμπι αλλά το επόμενο ματς είναι διαφορετικό και τα πράγματα θα αλλάξουν.

Πρέπει να αλλάξουμε σχεδόν τα πάντα για να κερδίσουμε, πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά και να τους χτυπήσουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ