ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Δεν ξέρω τι υπάρχει στο μυαλό του Αλαφούζου"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζέκα μίλησε για το μέλλον του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως όλοι στην ομάδα αγαπούν τον Αλαφούζο, αλλά δεν γνωρίζει τι έχει στο μυαλό του ο πρόεδρος του "τριφυλλιού" αναφορικά με την επόμενη μέρα.

Στην κάμερα της NOVA, σχετικά με τις φήμες αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου και την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, μίλησε ο αρχηγός του "τριφυλλιού", Ζέκα.

" Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τον κ. Αλαφούζο. Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι ο κ. Αλαφούζος είναι ένας άνθρωπος, τον οποίο αγαπούν όλοι στην ομάδα. Ξέρουμε ότι έχει κάνει πολλά για εμάς, για την ομάδα, αλλά δεν ξέρω τι υπάρχει στο μυαλό του προέδρου. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και δεν ξέρουμε για το μέλλον", ανέφερε ο Πορτογάλος μέσος.

Σχετικά με τον αγώνα της Τετάρτης (24/05) με την ΑΕΚ, είπε: " Παίζουμε πολύ καλά στη Λεωφόρο και είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Δεν νομίζω ότι θα έχει μεγάλη διαφορά από της Κυριακής, δεν θα είναι ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες, αλλά αυτός που θα βάλει γκολ ή που θα αμυνθεί καλύτερα, νομίζω θα έχει πιο πολλές πιθανότητες να κερδίσει το παιχνίδι".

Για το αν είναι μία τελευταία ευκαιρία ώστε να σωθούν τα playoffs για τον Παναθηναϊκό: " Για μας όλα τα παιχνίδια στα playoffs είναι τελικοί. Αυτός είναι ο πρώτος. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Ή τουλάχιστον να τα δώσουμε όλα. Πρέπει να φύγουμε από το παιχνίδι με το κεφάλι ψηλά, περήφανοι που τα δώσαμε όλα για την ομάδα μας".

Για το αν θα ήθελε να είναι γεμάτες οι εξέδρες: " Ο κόσμος μας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Μας βοηθούν πολύ. Όταν είναι καλά ο κόσμος και η ομάδα, μας δίνουν μεγάλη δύναμη. Θέλουμε να τους δώσουμε τη νίκη. Και σε μας, που έχουμε περάσει δύσκολα. Φταίμε κι εμείς πολύ, αλλά θέλουμε να τελειώσουμε καλά. Μόνο αυτό μπορούμε να κάνουμε και να σκεφτούμε το μέλλον".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ