ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Αλλάξαμε πράγματα γιατί αλλιώς θα ήταν δύσκολα"

Ζέκα: "Αλλάξαμε πράγματα γιατί αλλιώς θα ήταν δύσκολα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζέκα δήλωσε χαρούμενος που ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και υποστήριξε πως οι πράσινοι θα τα δώσουν όλα για να πάνε όσο πιο μακριά γίνεται.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στους ομίλους του Europa League και ο αρχηγός των πράσινων, ο Ζέκα, που βίωσε και τον περσινό οδυνηρό αποκλεισμό από την Γκαμπάλα είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος με την πρόκριση του τριφυλλιού.

Ο Πορτογάλος μέσος μίλησε για αυτό στην κάμερα του "OTE TV" μετά το τέλος του αγώνα με τους Δανούς ενώ αναφέρθηκε και στα όσα διόρθωσαν οι πράσινοι στο δεύτερο μέρος για να γίνουν καλύτεροι και να μην δυσκολέψουν και άλλο τα πράγματα.

Κοπεγχάγη, αποστολή: Μπάμπης Τσιμπίδας

Για την πρόκριση:
" Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση. Πέρυσι είχαμε μια πολύ άσχημη εμπειρία και δεν μπορούσαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο που αξίζει τα πάντα. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα για όλους εμάς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση".

Για τη διαχείριση μετά το 1-0:
"Το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο. Υπήρχε πίεση από τον κόσμο και βγήκαν πολύ δυνατά και μας πίεσαν. Μπήκαμε στο παιχνίδι έχοντας στο μυαλό μας και το 3-0 του πρώτου αγώνα, αλλά ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλάξαμε πράγματα, γιατί αν γινόταν το 2-0 θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και ξέραμε ότι χρειαζόταν να σκοράρουμε για να τελειώσουμε την πρόκριση. Όλοι αυτό σκεφτόμασταν και θα μπορούσαμε να σημειώσουμε κι άλλο γκολ".

Για τις λύσεις που έχει ο Παναθηναϊκός φέτος:
"Το νιώθω στα ματς και τις προπονήσεις ότι υπάρχει ποιότητα. Όλοι μας παλεύουμε για μια θέση στην ομάδα. Είναι μια καλή μάχη και ξέρω ότι πρέπει να παίξω καλά για να είμαι στο γήπεδο. Όλοι μας παλεύουμε για μια θέση στην ενδεκάδα και αυτό θέλουμε όλοι μας, για να δώσουμε πολύτιμες λύσεις στην ομάδα".

Για τους αντιπάλους στους ομίλους:
"Περιμένουμε την κλήρωση και θα δούμε τι θα βγάλει και μετά θα μιλήσουμε για να δούμε αν έχουμε καλές πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θα θέλαμε πιο εύκολους αντιπάλους, αλλά ακόμα κι αν δεν είναι έτσι και είναι δυνατές οι ομάδες από την κλήρωση, θα παλεύουμε πάντα για τη νίκη. Είναι δύσκολο, όμως όχι αδύνατο. Θέλουμε να περάσουμε από τον όμιλο και θα δούμε στο τέλος τι έχουμε πετύχει".

Μέστο: "Αντιδράσαμε εξαιρετικά και πετύχαμε τον στόχο μας"

Στην κάμερα του ΟTE TV μίλησε και ο Μέστο με τον Ιταλό να αναφέρει:

"Δεν είναι εύκολο να παίζεις σε μία δύσκολη έδρα με καυτή ατμόσφαιρα. Μάλιστα, είχαμε απέναντι μας μία καλή ομάδα. Έχουμε όμως εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση".

Για το άσχημο ξεκίνημα στο πρώτο μέρος, ο Μέστοτόνισε:
"Ήμασταν συγκεντρωμένοι και προσπαθούσαμε να μην σκεφτόμαστε το αποτέλεσμαπρώτουαγώνα. Ωστόσο, η Μπρόντμπι έχει ποιότητα και μας πίεσε αρκετά. Το σημαντικό είναι ότι αντιδράσαμεεξαιρετικάκαι πετύχαμε το στόχο μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ