ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Ακόμα δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τίποτα"

Ζέκα: "Ακόμα δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τίποτα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τη νίκη του "τριφυλλιού" με 4-0, ενώ ποσταρίσματα στο Instagram έκαναν οι Λουντ, Κουλιμπαλί και Βιγιαφάνιες.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε άνετα με 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο και έκανε το "2 στα 2" στο πρωτάθλημα. Πάντως, ο Κάρλος Ζέκα δεν θέλει να λέει πολλά λόγια και προτιμά η ομάδα του να... μιλήσει στο χορτάρι και να μην υπόσχεται ακόμα πολλά πράγματα.

Μιλώντας στον "ΣΚΑΙ" ανέφερε αρχικά πως "ήταν καλό παιχνίδι για εμάς, παίξαμε αρκετά καλά. Το να παίζεις απέναντι σε δέκα είναι πιο εύκολο, αλλά πιστεύω πως στο τέλος αξίζαμε να κερδίσουμε. Ήταν δύσκολο για εμάς γιατί είχε αρκετή ζέστη και είναι δύσκολο να παίζεις έτσι, αλλά αυτές είναι οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα. Δυστυχώς δεν μπορούσε να αλλάξει κάτι. Ευχαριστώ το Θεό που αγωνιστήκαμε με τέτοιο καιρό και πετύχαμε μια καλή νίκη".

Για την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού, είπε: "Η επόμενη μέρα για τον Παναθηναϊκό είναι να κοιτάμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι. Βήμα βήμα, πολύ δουλειά και να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ακόμα δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τίποτα, μόνο σκληρή δουλειά και στο τέλος να δούμε τι θα έχουμε καταφέρει".

Λουντ: "Χαρούμενος που σκόραρα το πρώτο μου γκολ"

Το δικό του μήνυμα, μέσω Instagram, έστειλε ο Ρόμπιν Λουντ, μετά το 4-0 του Παναθηναϊκού, απέναντι στον ΠΑΣ. Ο Φινλανδός εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη της ομάδας, αλλά και για το πρώτο του γκολ στη φετινή σεζόν. "Στιβαρή νίκη με 4-0. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα το πρώτο μου γκολ φέτος!", έγραψε χαρακτηριστικά.

Κουλιμπαλί: "Χαίρομαι για τους 3 βαθμούς. Πάμε!"

"Πολύ καλή νίκη για την ομάδα στο πρώτο μου ματς. Χαίρομαι για τους 3 βαθμούς. Πάμε!", έγραψε ο Ουσμάν Κουλιμπαλί για το 4-0 του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ Γιάννινα, όπου είχε και μια ασίστ.

Βιγιαφάνιες: "Χαρούμενος με τη νίκη"

Χαρούμενος για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο δήλωσε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, Λούκας Βιγιαφάνιες, με ανάρτησή του στο Instagram.

Ζέκα: "Ακόμα δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τίποτα"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ