ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ζαχαρώνουν" τον Καρέλη οι Ιταλοί

"Ζαχαρώνουν" τον Καρέλη οι Ιταλοί
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Καρέλης αποτελεί το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του Παναθηναϊκού μετά τον Μπεργκ και ήδη πολλοί σύλλογοι από την Ιταλία τον παρακολουθούν. Στο ντέρμπι της Κυριακής τα μάτια θα είναι στραμμένα πάνω του.

Η αλήθεια είναι πως ο Νίκος Καρέλης θα μπορούσε να φορέσει τα πράσινα νωρίτερα από το 2013 όταν και πήρε μεταγραφή τελικά στον Παναθηναϊκό από την Άκμαρ.

Τόσο το 2012 όσο και λίγο νωρίτερα η περίπτωση του απορρίφθηκε από τους τότε υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος, κάτι βέβαια που δεν έχει καμία σημασία πλέον.

Ο 22άχρονος άσος άρπαξε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και μέσα σε ενάμιση χρόνο έχει κατορθώσει να ανεβάσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Ειδικότερα το τελευταίο διάστημα μετά τα γκολ του στην Εθνική και στην Ευρώπη, οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι αρχίζουν και τον βλέπουν όλο και πιο σοβαρά.

Την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα βρεθούν στις εξέδρες του "Καραϊσκάκης" αρκετοί μάνατζερ και σκάουτ ξένων ομάδων, με το όνομα του Καρελη να βρίσκεται ψηλά στο μπλοκάκι τους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ειδικότερα σύλλογοι από την Ιταλία ( και μία ομάδα από την Πρέμιερ) ασχολούνται εδώ και καιρό με τον ποδοσφαιριστή και έχει ενδιαφέρον να δούμε, αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, πότε θα έρθει μία πρόταση που θα βάλει τους πράσινους σε σκέψεις ( με κάτω από 2.5 εκ. ευρώ δύσκολα θα μπουν σε συζητήσεις οι πράσινοι).

"Δεμένος"

Στον Παναθηναϊκό βέβαια δεν καίγονται να τον παραχωρήσουν. Ο ποδοσφαιριστής είναι "δεμένος" με τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας ( μένουν δηλαδή άλλα δυόμιση), ρήτρα αποδέσμευσης δεν υπάρχει, ενώ και οι ετήσιες αποδοχές του αυξάνονται με τα χρόνια ( ξεκινούν από 90.000 ευρώ και μπορούν να φτάσουν περίπου μέχρι και τις 190.000 ευρώ).

Στο συμβόλαιο μάλιστα υπάρχουν και συγκεκριμένα μπόνους (έξοδος στην Ευρώπη, συμμετοχή στους ομίλους στην Ευρώπη, Κύπελλο) που μπορούν να μεγαλώσουν το ποσό.

Κλείνοντας να πούμε πως ο παίκτης είναι πιθανόν να κληθεί σύντομα από την διοίκηση των πράσινων για να ανανεώσει, με σκοπό και να επιβραβευθεί για τη σκληρή δουλειά που κάνει, αλλά και για να θωρακιστεί ο σύλλογος από τυχόν μνηστήρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ