ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θετικός σε αλκοτέστ ο Εσιέν

Θετικός σε αλκοτέστ ο Εσιέν
INTIME SPORTS

Ο Μάικλ Εσιέν υποβλήθηκε σε αλκοτέστ τα ξημερώματα του Σαββάτου και σύμφωνα με την Τροχαία της Αττικής Οδού, το αποτέλεσμα ξεπέρασε ελάχιστα το επιτρεπτό όριο. Πλήρης κάλυψη από τον Παναθηναϊκό στον Γκανέζο αμυντικό χαφ.

Σε αλκοτέστ υποβλήθηκε ο Μάικλ Εσιέν τα ξημερώματα του Σαββάτου (19/9), κατά την επιστροφή του από νυχτερινή έξοδο. Ο Γκανέζος αμυντικός χαφ ελέγχθηκε σε αστυνομικό μπλόκο στην Αττική Οδό και σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, βρέθηκε θετικός σε κατανάλωση αλκοόλ.

Η μέτρηση έδειξε αποτέλεσμα 0,30, με κατώτατο όριο το 0,25, κάτι που σημαίνει ότι ο Εσιέν ήπιε ένα ποτό και κάτι ή δύο μπύρες. Δηλαδή, πρόκειται για φυσιολογική κατάσταση και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι ο Γκανέζος μέσος οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές από την ιστοσελίδα Huffingtonpost.gr, ο Εσιέν έλαβε κλήση ύψους 200 ευρώ, από τα χαμηλότερα που προβλέπονται στον Κ.Ο.Κ. για τις συγκεκριμένες παραβάσεις και κατόπιν αποχώρησε για την οικία του. Ο Γκανέζος μέσος θα πληρώσει 100 ευρώ (αν οποιαδήποτε κλήση πληρωθεί εντός 10 ημερών είναι μισή τιμή).

Η θέση του Παναθηναϊκού

Από τον Παναθηναϊκό, επιβεβαίωσαν την υποβολή του 32χρονου ποδοσφαιριστή σε αλκοτέστ, ωστόσο διέψευσαν ότι υπήρξε θετικό αποτέλεσμα. Παράλληλα, σχολίασαν δηκτικά ότι δεν μετέβη στο σημείο στέλεχος της ΠΑΕ για να διευθετήσει την υπόθεση (όπως υποστηρίζουν διάφορες φήμες), ούτε πρόκειται να δοθεί συνέχεια στο περιστατικό, επειδή ο Εσιέν δεν παρέβη τον εσωτερικό κανονισμό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ