ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υποψήφιος για το βραβείο φιλανθρωπίας ο Εσιέν

Υποψήφιος για το βραβείο φιλανθρωπίας ο Εσιέν

Ο Μάικλ Εσιέν φημίζεται για το φιλανθρωπικό του έργο και για αυτό έχει προταθεί ανάμεσα στους υποψηφίους αθλητές που "έχουν προσφέρει καλό το 2015" με την ψηφοφορία να ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουλίου.

Υποψήφιος για τον τίτλο του αθλητή με την μεγαλύτερη φιλανθρωπική δράση μέσα στο 2015 είναι ο Μάικλ Εσιέν με τον άσο του Παναθηναϊκού να είναι ένας από τους 179 αθλητές που διεκδικούν την ψήφο του κόσμου στο δημοψήφισμα που κάνει η ιστοσελίδα www.athletesgonegood.com. Φυσικά στην συγκεκριμένη ψηφοφορία μετέχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές, 40 τον αριθμό, ανάμεσα στους οποίους είναι οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Μέσι.

Συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές που διεκδικούν την ψήφο του κόσμου είναι οι: Τσάμπι Αλόνσο, Σαμουέλ Ετό, Σκοτ Άρφιλντ, Τιερί Ανρί, Γουέιν Ρούνεϊ, Ρανταμέλ Φαλκάο,Ρίο Φέρντιναντ, Ρόμπιν Φαν Πέρσι, Σαΐντο Μπεραΐνο, Φίλιπ Λαμ, Πάμπλο Ζαμπαλέτα, Όσκαρ,Ολιβιέ Ζιρού, Μάριο Γκέτσε, Μεσούτ Οζίλ, Μάικλ Εσιέν, Νεϊμάρ, Μάρκος Ρόχο, Μαμαντού Σακό,Λούκας Ποντόλσκι, Λουίς Σουάρες, Τζουλιάν Σπερόνι, Λέιτον Μπέινς, Λιονέλ Μέσι, Τζέιμι Ρέντναπ, Ερνάνες, Φερνάντο Τόρες, Ζεράρ Πικέ, Γκρέιαμ Ζούσι, Γκίλφι Σίγκουρντσον, Ντιέγκο Κόστα, Ντιντιέ Ντρογκμπά, Νταβίντ Λουίζ, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ασμίρ Μπέγκοβιτς, Μπόμπι Ζαμόρα, Σεσκ Φάμπρεγας, Κριστιάνο Ρονάλντο, Άνχελ Ντι Μαρία,Αλέξις Σάντσες.

Από εκεί και πέρα στους 179 βρίσκονται και πολλοί παίκτες απ' όλα τα αθλήματα όπως το NBA, το ράγκμπι, το μπέιζμπολ, του μποξ, του κρίκετ, του στίβου, του γκολφ, του χόκει, του στίβου ακόμα και του WWE.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Εσιέν θα πρέπει να σημειώσουμε ότι κάνει αρκετές φιλανθρωπίες όλα αυτά τα χρόνια ενώ εδώ και αρκετούς μήνες προσπαθεί να βοηθήσει στην μάχη κατά του ιού του Έμπολα, "United against Ebola", αναφορικά με την πρόληψη αλλά και ενημέρωση κατά του θανατηφόρου ιού που έχει κοστίσει την ζωή σε περισσότερους από 10.000 ανθρώπους!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ