ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υπογράφει ο Τριανταφυλλόπουλος, στη Λαμία ο Αναστασόπουλος

Υπογράφει ο Τριανταφυλλόπουλος, στη Λαμία ο Αναστασόπουλος
INTIME SPORTS

Την επόμενη εβδομάδα θα υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος ενώ ο Αναστασόπουλος θα πάει ως ελεύθερος στην Λαμία με το τριφύλλι να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του Μάρκους Μπεργκ η μόνη ανανέωση η οποία έχει συμφωνηθεί αλλά ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές είναι αυτή του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου. Η υπόθεση του μάλιστα θα παραταθεί για μια εβδομάδα με τις υπογραφές να πέφτουν τις επόμενες μέρες. Ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με τον νεαρό αμυντικό και δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά με τις δυο πλευρές να έχουν δώσει τα χέρια εδώ και καιρό μάλιστα.

Ανακοινώνεται ο Μαρινάκης

Από εκεί και πέρα τις αμέσως επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η επιστροφή του Νίκου Μαρινάκη στον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής με την Ελπίδων αμυντικών του τριφυλλιού θα μείνει και τυπικά ελεύθερος από την Νίκη Βόλου και θα μπορεί να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους πράσινους.

Ελεύθερος ο Αναστασόπουλος

Τέλος ο Βαγγέλης Αναστασόπουλος ο οποίος και αυτός αυτός είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στην Νίκη Βόλου αποφασίσθηκε να μείνει ελεύθερος και να υπογράψει στην Λαμία με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης όπως έκανε και με την περίπτωση του Γιαννιτσάνη. Έτσι οι δυο νεαροί άσοι του τριφυλλιού μετά τη Νίκη Βόλου θα αγωνιστούν ως συμπαίκτες και στην ομάδα της Λαμίας.

Ο μόνος που απομένει τώρα για να δούμε τι γίνει είναι ο Αλέξανδρος Ταμπάκης. Ο νεαρός γκολκίπερ είναι ο πέμπτος παίκτης του τριφυλλιού που είχε δοθεί ως δανεικός στην ομάδα του Βόλου μαζί με τους Μαρινάκη, Αναστασόπουλο, Γιαννιτσάνη και Μουζακίτη. Το μέλλον όλων τους έχει ξεκαθαρίσει και μένει να δούμε τι θα γίνει και με τον Ταμπάκη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ