ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υπογράφει ο Ξενόπουλος στον Παναθηναϊκό

Υπογράφει ο Ξενόπουλος στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην διάρκεια της Δευτέρας (25/7) θα βρεθεί στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ ο Βασιλής Ξενόπουλος για να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με το τριφύλλι.

Δυο μήνες αφού έκλεισε τα 18 (σ.σ. γεννημένος στις 20 Μαΐου 1998) ο Βασίλης Ξενόπουλος θα υπογράψει στην διάρκεια της Δευτέρας (25/7) το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός κίπερ αναμένεται να μεταβεί στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ το πρωί και να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που θα του προσφέρει το τριφύλλι.

Ο Ξενόπουλος που ακολούθησε κανονικά και την προετοιμασία των πράσινων αναμενόταν να γίνει επαγγελματίας μέχρι το τέλος του καλοκαιριού αλλά η λίστα της UEFA και η παρουσία μόνο δυο γκολκίπερ, Στιλ-Κοτσόλη, έτρεξε τις εξελίξεις προκειμένου να υπάρχει μια ακόμα λύση.

Για αυτό και ο νεαρός κίπερ ο οποίος μέχρι τα ευρωπαϊκά ματς λογίζεται ως τρίτος γκολκίπερ στην ιεραρχία πίσω από τους Στιλ, Κοτσόλη θα υπογράψει την Δευτέρα και εν συνεχεία θα δηλωθεί στην λίστα της UEFA από τους πράσινους.

Θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι

Μετά τον Ξενόπουλο θα πάρουν σειρά και κάποιοι εκ των υπολοίπων που βρέθηκαν στην προετοιμασία με πρώτο τον Τάσο Χατζηγιοβάννη και εν συνεχεία τους Μίγγο και Μπουζούκη.

Επίσης θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας έχει προτείνει να προταθεί μονοετές συμβόλαιο και σε κάποια παιδιά που είναι γεννημένα το 1997 και αγωνίζονται στην Κ20 των πράσινων όπως οι Παπανικολάου και Τριανταφυλλόπουλος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ