ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υπό επιτήρηση ο Στραματσόνι

Υπό επιτήρηση ο Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αξιωματούχος της UEFA θα αναλάβει να επιτηρεί τον Αντρέα Στραματσόνι από την άφιξη της αποστολής, μέχρι τη λήξη του ματς.

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με πολλές απουσίες εναντίον της Σταντάρ Λιέγης και συν τις άλλοις, δεν θα έχει τον Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο. Ο Ιταλός τελεί υπό τιμωρία για την αποβολή του στο ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο Βέλγιο και δεν θα καθοδηγήσει την ομάδα του.

Όμως, η αυστηρότητα της UEFA δεν εξαντλείται στην απουσία του από τον αγωνιστικό χώρο. Ο Στραματσόνι απαγορεύεται να έχει επικοινωνία με τους συνεργάτες του, πριν και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τη Σταντάρ.

Συγκεκριμένα, με την άφιξη της αποστολής στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον Στραματσόνι θα υποδεχτεί ένας αξιωματούχος της UEFA, o οποίος θα αναλάβει την επιτήρηση του! Θα τον συνοδεύσει αμέσως στο μπουθ και θα έχει καθήκον να διασφαλίσει ότι κανείς από την ομάδα δεν θα επικοινωνήσει με τον 39χρονο κόουτς, καθώς και ότι ο επιτηρούμενος θα παραμείνει στη θέση του στο χρονικό διάστημα του ματς!

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, πρόκειται για έναν επιτηρητή ειδικών συνθηκών. Εξυπακούεται πως εάν εντοπιστεί με οποιοδήποτε τρόπο επικοινωνία μεταξύ του Στραματσόνι και των συνεργατών του, η UEFA θα επιβάλλει αυστηρή ποινή στον προπονητή και στην ομάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ