ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Υπεύθυνη και υπόλογη για οτιδήποτε απευκταίο συμβεί, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός"

"Υπεύθυνη και υπόλογη για οτιδήποτε απευκταίο συμβεί, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός"
Κοντονής INTIME SPORTS

Με κοινή τους δήλωση, οι Σταύρος Κοντονής και Νικόλαος Τόσκας επιρρίπτουν ευθύνες στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για οτιδήποτε συμβεί με την τροποποίηση των θυρών 1 και 12 της Λεωφόρου.

Κοινή υπουργική δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νικολάου Τόσκα και του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, όπου επιτίθενται στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αναφέρουν πως η απόφαση να τροποποιήσει τους όρους ασφαλείας των θυρών 1 και 12 της Λεωφόρου, έχοντας ως κίνητρο το οικονομικό όφελος, αποτελεί έκνομη ενέργεια και καθίσταται υπεύθυνη για οτιδήποτε συμβεί.

"Η τελευταία απόφαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να τροποποιήσει μονομερώς και χωρίς την άδεια της αστυνομικής αρχής τους όρους ασφαλείας των δυο θυρών του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης», έχοντας ως κίνητρο το οικονομικό όφελος, αποτελεί έκνομη ενέργεια με έντονο (κατ’ ελάχιστο) το στοιχείο του ενδεχόμενου δόλου, στρεφόμενη κατά της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας δεκάδων ανυποψίαστων φιλάθλων, οι οποίοι δεν γνωρίζουν ή υποτιμούν τους κινδύνους που ελλοχεύουν. Με αυτές τις ενέργειες η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθίσταται αποκλειστικά υπεύθυνη και υπόλογη για οτιδήποτε απευκταίο συμβεί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ