ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υπέστη θλάση ο Τζανδάρης

Υπέστη θλάση ο Τζανδάρης
INTIME SPORTS

Ο Φάνης Τζανδάρης τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για ακόμα ένα μήνα, ενώ ο Τσάβες προπονείται σε πιο υψηλούς ρυθμούς.

Η επικείμενη απουσία του Γιακούμπα Σιλά από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία το Σάββατο (21/8), δημιούργησε προσδοκίες για μία πιθανή συμμετοχή του Φάνη Τζανδάρη. Ο 25χρονος κεντρικός χαφ αποκτήθηκε τον Αύγουστο, αλλά ακόμα δεν έχει αγωνιστεί, διότι κρίνεται ανέτοιμος από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Όμως, ο Τζανδάρης θα καθυστερήσει αρκετά να παίξει για πρώτη φορά με τα πράσινα, αφού τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τρίτης (17/10). Συγκεκριμένα, υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου ένα μήνα, ενώ ήδη άρχισε την αποκατάσταση.

Κατά τ' άλλα, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στο παιχνίδι με την ΑΕΛ έκαναν αποφόρτιση. Οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις συναρμογής και αντοχής, πάσες και τελειώματα και παιχνίδι έξι εναντίον έξι.

Οι Τσάβες και Δώνης γυμνάστηκαν ατομικά, με τον Αργεντινό να ακολουθεί υψηλούς ρυθμούς, ενώ ο Λουτσιάνο υποβλήθηκε σε θεραπεία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ