ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υπέστη διάταση και αποχώρησε ο Πέτριτς στον Παναθηναϊκό

Υπέστη διάταση και αποχώρησε ο Πέτριτς στον Παναθηναϊκό
Πέτριτς INTIME SPORTS

Ο Μλάντεν Πέτριτς στην διάρκεια της προπόνηση της Τετάρτης (25/11) ένιωσε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο μυ και εγκατέλειψε το πρόγραμμα προληπτικά.

Με ένα επιπλέον πρόβλημα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Ηρακλή καθώς ο Αντρέα Στραματσόνι είδε τον Μλάντεν Πέτριτς να εγκαταλείπει το πρόγραμμα στην διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης.

Ο Κροάτης επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίου μυ και προληπτικά εγκατέλειψε το πρόγραμμα προκειμένου να μην επιβαρύνει την κατάσταση του και τελικά την γλίτωσε με μια διάταση που ίσως να τον αφήσει εκτός και από την προπόνηση της Πέμπτης αλλά δεν αναμένεται να του στοιχίσει τη συμμετοχή του σε κάποιο από τα ματς των πράσινων.

Την ίδια ώρα οι Τελάντερ και Βέμερ συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης με το σχετικό δελτίο Τύπου να αναφέρει:

"Με μεσημεριανή προπόνηση στο Κορωπί συνέχισαν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας ματς με τον Ηρακλή οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με κυκλοφορία μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδια πίεσης. Ο Πέτριτς υπέστη διάταση στον οπίσθιο μηριαίο μυ και αποχώρησε από την προπόνηση για προληπτικούς λόγους, ενώ Τελάντερ και Βέμερ έκαναν και πάλι θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 10:30 το πρωί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ