ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υπέγραψε και ανακοινώθηκε ο Καπίνο από την Μάιντς

Υπέγραψε και ανακοινώθηκε ο Καπίνο από την Μάιντς

Ο Στέφανος Καπίνο βρέθηκε την Τετάρτη στην Γερμανία υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Μάνιτς και δήλωσε χαρούμενος που θα παίξει στην Μπουντεσλίγκα. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Οι υπογραφές των συμβολαίων ανάμεσα σε Καπίνο Και Μάιντς έπεσαν την Τετάρτη το απόγευμα με τον 20χρονο πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού να γίνεται κάτοικος Γερμανίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο Καπίνο υπέγραψε, ανακοινώθηκε με τους Γερμανούς να καλωσορίζουν τον διεθνή πορτιέρο μέσω του λογαριασμού τους στο twitter ενώ εν συνεχεία έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας στο Facebook.

Με τον ίδιο να δηλώνει:

"Το όνομα μου είναι Στέφανος Καπίνο, είμαι 20χρονών, τερματοφύλακας από τον Παναθηναϊκό. Μόλις υπέγραψα στην Μάιντς και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και ανυπομονώ να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι με την ομάδα. Ανυπομονώ να συναντήσω τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου και ανυπομονώ να παίξω στην Μπουντεσλίγκα".

Η μεταγραφή του Καπίνο στην Μάιντς αποτελεί απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sport24.gr που ήταν η πρώτη ιστοσελίδα που έγραψε για την πρόταση που ετοίμαζε ο Γερμανικός σύλλογος για την απόκτηση του διεθνή πορτιέρο από τις 10 Ιουλίου. Μια μέρα μετά το Sport24 ενημέρωνε ότι ο Καπίνο είναι κοντά σε ομάδα και βρισκόταν στο εξωτερικό ενώ την Παρασκευή 11 Ιουλίου η ιστοσελίδα είχε αναφέρει πως ξεκάθαρο φαβορί για την απόκτηση του Καπίνο ήταν η Μάιντς.

Ακόμα και όταν υπήρξε εμπλοκή γιατί υπήρξε σε κάποιους όρους που ήθελε να μπουν ο Καπίνο στο συμβόλαιο του με την Μάιντς υπήρξε άμεση ενημέρωση από το Sport24.gr.

Φυσικά η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Καπίνο σε ένα ποσό που ξεπερνάει τα 2.0 εκ. ευρώ στην Μάιντς δίνει στον Παναθηναϊκό μια οικονομική ανάσα ενώ άμεσα οι πράσινοι θα προχωρήσουν στην ανακοίνωση του Λουκ Στιλ ως αντικαταστάτη του διεθνή πορτιέρο.

Λίγη ώρα αργότερα η Μάιντς ανακοίνωσε και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της την απόκτηση του διεθνή πορτιέρο αναφέροντας κάποια στοιχεία για την έως τώρα καριέρα του από την ακαδημία του Παναθηναϊκού μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο ενώ φιλοξενούνται δηλώσεις τόσο του τεχνικού διευθυντή Κριστιάν Χέιντελ, του τεχνικού Κάσπερ Χιούλμαντ και φυσικά του Καπίνο.

Ικανοποιημένοι Χέιντελ και Χιούλμαντ

Αρχικά ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Κριστιάν Χέιντελ υποστήριξε:
"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορέσαμε να πάρουμε για την κενή θέση του γκολκίπερ δίπλα στον Λορίς Κάριους τον Καπίνο. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει μεγάλη εμπειρία και είναι ένας παίκτης που θα εμπλουτίσει την ομάδα μας".

Από την πλευρά του ο προπονητής του Γερμανικού συλλόγου τόνισε:
"Ο Στέφανος Καπίνο είναι ένας ευέλικτος και ισχυρός γκολκίπερ παρά το γεγονός ότι ακόμα είναι νεαρός και διαθέτει σοβαρότητα και πείρα. Μαζί με τον Λόρις Κάριους, τον Καπίνο και τον Ζέντερ έχουμε τρεις πολλά υποσχόμενους γκολκίπερ στην ομάδα".

Καπίνο: "Με έπεισε η Μάιντς"

Όσο για τον Καπίνο δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα:

"Ο στόχος μου ήταν να πάω σε ένα κλαμπ με ξεκάθαρο στόχο για μένα. Στην Μάιντς βρήκε μια σπουδαία ομάδα με έναν φιλόδοξο προπονητή. Η Μάιντς με έπεισε ότι μπορώ να κάνω το επόμενο βήμα και θεωρώ ότι ταιριάζω απόλυτα στην ομάδα και στην αγωνιστική φιλοσοφία. Θα είμαι μέλος μιας ομάδας που θέλει να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο και διψάει για επιτυχίες. Θέλω να ανταποδώσω την χαρά μου με καλές εμφανίσεις και ανυπομονώ να ξεκινήσω προετοιμασία και να φορέσω τη φανέλα της Μάιντς".

"Δεν αφήνεις μια ομάδα αλλά μια οικογένεια"

Λίγη ώρα μετά τις υπογραφές με την Μάιντς ο Καπίνο ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter μια φωτογραφία με τον ίδιο από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού μέχρι σήμερα και με την λεζάντα: "Όταν έχεις μεγαλώσει κάπου δεν αφήνεις μια ομάδα αλλά μια οικογένεια!!! Αιώνια Πιστός. Ευχαριστώ για όλα".





TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ