ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υπαναχώρηση του Δήμου Αθηναίων για τη Διπλή Ανάπλαση

Υπαναχώρηση του Δήμου Αθηναίων για τη Διπλή Ανάπλαση
INTIME SPORTS

Ο Δήμος Αθηναίων δεν προγραμματίζει καμία ενέργεια για τη Διπλή Ανάπλαση στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2015-2019, εναρμονιζόμενος με τη βούληση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Θετικό σημάδι από τον Δήμο Αθηναίων, όσον αφορά τις προθέσεις του για τη Διπλή Ανάπλαση, λαμβάνει ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, μετά την παρουσίαση του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2015-2019.

Η Δημοτική Αρχή δεν έχει προγραμματίσει καμία ενέργεια για το πρότζεκτ, γεγονός που εκλαμβάνεται ως μία έμμεση αποδοχή των θέσεων του Ερασιτέχνη. Άλλωστε, σύσσωμο το Τριφύλλι έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμεί τη μετεγκατάσταση στο Βοτανικό υπό τις διαμορφωθείσες συνθήκες.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (14/7) συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης στο Δημαρχειακό Μέγαρο με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, Ηλία Μιχαλαριά να δίνει το «παρών» και να τοποθετείται επί της Α’ Φάσης Στρατηγικού Σχεδίου Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Αθηναίων 2015-19.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. μέσω του Προέδρου του επισήμανε πως παρ' όλη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, ο Δήμος Αθηναίων πρέπει να διατηρήσει στους βασικούς άξονες της Αναπτυξιακής του Στρατηγικής την ανάπτυξη του Αθλητισμού. Ο Όμιλος έχει εκφράσει την επιθυμία του να σταθεί αρωγός του Δήμου σε αυτή την κατεύθυνση με στόχο τη συμβολή του την ανάπτυξη της ποιότητας ζωής της πόλης αλλά και των πολιτών της.

Υπενθυμίζεται ότι έχει ζητηθεί από τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο η ανακατασκευή του υπαίθριου αθλητικού κέντρου μπάσκετ και βόλεϊ στις οδούς Μελά, Τσόχα, Φιλήμονος και Βενιζέλου ενώ ο Σύλλογός μας αναμένει την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του χώρου πίσω από το 2ο Πειραματικό για τη δημιουργία γηπέδων τένις στον παλιό χώρο του skatepark στις οδούς Ν. Μελά και Ε.Βενιζέλου. Όλα τα παραπάνω με έξοδα του Παναθηναϊκού Α.Ο αλλά όμως με στόχο και την εξυπηρέτηση των αναγκών και του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α (σχολεία, λοιπά σωματεία, κάτοικοι Δήμου Αθηναίων).

Επιπλέον, πρέπει να τονιστεί πως στην Α’ Φάση του Στρατηγικού Σχεδίου του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Αθηναίων δεν υπάρχει καμία αναφορά για τη Διπλή Ανάπλαση. Αυτό σημαίνει πως τουλάχιστον μέχρι το 2019 ο Δήμος Αθηναίων δεν έχει στα πλάνα του κάποια ενέργεια για τη Διπλή Ανάπλαση. Το γεγονός αυτό δικαιώνει τη θέση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου ότι η Διπλή Ανάπλαση δεν μπορεί να εφαρμοστεί και για το λόγο αυτό πρέπει να καταργηθεί.

Η επιστολή του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου:

Υπαναχώρηση του Δήμου Αθηναίων για τη Διπλή Ανάπλαση
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ