ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίστηκε στα δύο ο Παναθηναϊκός

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν σε διαφορετικά γκρουπ την Τετάρτη, αλλά ο Ουζουνίδης δεν άλλαξε… το μενού των παρατηρήσεων.

Σε διαφορετικά μέρη προπονήθηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού την Τετάρτη (12/7)… Παρότι ακούγεται περίεργο, χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και γυμνάστηκαν σε ξεχωριστές τοποθεσίες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΕΧΕΛΕΝ: ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν για 60 λεπτά ή περισσότερα στο φιλικό με την Κορτράικ, έμειναν στο ξενοδοχείο και έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο, υπό τις οδηγίες των Γιάγκου και Μαραγκού. Αυτοί ήταν οι Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ζέκα, Ρέις, Λουντ, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς και Άλτμαν.

Οι υπόλοιποι πήγαν στο αθλητικό κέντρο του Τέχελεν και προπονήθηκαν υπό βροχή, με τους Μαρίνο Ουζουνίδη, Μπλένταρ Κόλα και Νίκο Πανουργιά. Το πρόγραμμα τους περιλάμβανε τρέξιμο, ταχύτητες, ασκήσεις με πάσες και διπλό 5 vs 5 και τον Δώνη ως μπαλαντέρ. Το γκρουπ αποτέλεσαν οι Βέμερ, Τελάντερ, Μολέντο, Στιλ, Κότσαρης, Ρινάλντι, Στάικος, Ευαγγέλου, Δώνης, Μπουζούκης, Πίσπας.

Οι Κουρμπέλης και Βιγιαφάνιες συνέχισαν την αποθεραπεία τους και δεν πρόκειται να αγωνιστούν στο φιλικό της Παρασκευής (14/7) με τη Γκετσερμπιλίκι, ενώ ο Εμανουηλίδης γυμνάστηκε ατομικά.

Η «έκρηξη» του Ουζουνίδη

H παρουσία λίγων ποδοσφαιριστών έκανε τον Ουζουνίδη πιο συγκαταβατικό απ’ ότι συνήθως… Ωστόσο, δεν έλειψαν οι περιπτώσεις που ζητούσε περισσότερα, κυρίως από τους νεαρούς και είχε… εκρήξεις όταν δεν γινόταν Η σωστή επιλογή.

«Σκ@τ@. Τα κάνατε σκ@τ@. Μια φάση έμεινε και την κάνατε έτσι» φώναξε ο Ουζουνίδης στους παίκτες όταν δεν έκλειναν σωστά το χώρο, στη διάρκεια μιας άσκησης. Διότι τους ζητούσε να κόβουν την κάθετη πάσα, για να αναγκάσουν τον αντίπαλο να βγει στα πλάγια, όπου έχει λιγότερες επιλογές.

Έπειτα, συνέχισε τις παρατηρήσεις του: «Στο ματς δεχτήκαμε φάσεις από κάθετες πάσες, γιατί δεν τις κόψατε. Αυτό θέλω να σταματήσουμε». Επίσης, ήταν επικριτικός απέναντι στον Ευαγγέλου, για τον τρόπο που έκλεινε το χώρο του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ