ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Χουλτ-Σιλά η προπόνηση του Παναθηναϊκού

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΑΛΤΜΑΝ(Α) ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΣ(Α) ΧΟΥΛΤ(Δ) ΣΙΛΑ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΑΛΤΜΑΝ(Α) ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΣ(Α) ΧΟΥΛΤ(Δ) ΣΙΛΑ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τετάρτη (27/12) με τους Χουλτ και Σιλά να μην βρίσκονται στο "Γ. Καλαφάτης". Μια επιπλέον μέρα άδειας έχουν και οι Λατίνοι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά την άδεια των Χριστουγέννων με τους "φευγάτους" Νίκλας Χουλτ και Γιακουμπά Σιλά να μην βρίσκονται στο "Γ. Καλαφάτης".

Και αν για τον μέσο από το Μάλι είναι θέλημα και των δυο πλευρών να λύσουν τη συνεργασία τους για τον Σουηδό αμυντικό είναι μια ακόμα κίνηση μετά την προσφυγή του που τραβάει στα άκρα την υπόθεση προκειμένου να μείνει όσο πιο γρήγορα γίνεται ελεύθερος.

Αντίθετα κανονικά ήταν εκεί ο Χίλιεμαρκ ο οποίος αναμένεται να φύγει, καθώς θα διακοπεί ο δανεισμός του από τη Τζένοα, αλλά και ο Βλαχοδήμος καθώς δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από τη Μπενφίκα για να πάει τώρα στην Λισσαβόνα.

Φυσικά από τη προπόνηση απουσίαζαν και οι Λατίνοι (Μολέντο, Βιγιαφάνιες, Ινσούα, Καμπέσας, Λουτσιάνο) που έχουν μια μέρα παραπάνω άδεια. Οι δυο τελευταίοι μάλιστα δεν αποκλείεται να επιστρέψουν και λίγο αργότερα καθώς είναι τραυματίες.

Το θετικό από την προπόνηση της Τετάρτης ήταν πως άπαντες γυμνάστηκαν κανονικά πλην του Κότσαρη που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, μπήκε και σε ένα κομμάτι της προπόνησης και θα ανεβάσει ρυθμούς την επόμενη εβδομάδα.

Μόνο μια μέρα άδεια τη πρωτοχρονιά

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην επιστροφή των πράσινων από τις διακοπές δεν θέλησε να πει πολλά παρά μόνο ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα σε όλους ενώ έκανε γνωστό και το πρόγραμμα των επόμενων ημερών.

Οι πράσινοι θα έχουν προπόνηση όλες τις μέρες, πλην της πρωτοχρονιάς όπου θα έχουν ρεπό. Δηλαδή θα κάνουν προπονήσεις μέχρι τη Κυριακή το πρωί και εν συνεχεία θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη το απόγευμα ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το ματς με τον Πλατανιά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ