ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς τους Χουλτ και Λέτο στο Αγρίνιο, αμφίβολος ο Βιγιαφάνιες

Χωρίς τους Χουλτ και Λέτο στο Αγρίνιο, αμφίβολος ο Βιγιαφάνιες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Λέτο, Χουλτ και Βιγιαφάνιες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και αποχώρησαν από την προπόνηση, αναστατώνοντας τον αγωνιστικό σχεδιασμό του Στραματσόνι.

Τα απρόοπτα δεν τελειώνουν για τον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό, το Σάββατο (24/9) στο Αγρίνιο. Ενώ υπάρχει πρόβλημα και ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με την Θέλτα για το Europa League.

Αυτό διότι ο Λέτο υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο, ο Χουλτ έχει σύσπαση προσαγωγού, ενώ ο Βιγιαφάνιες έχει πάθει διάταση στον έσω πλάγιο και όλοι τους αποχώρησαν από την προπόνηση της Πέμπτης (22/9) στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Ο Χουλτ και Λέτο τέθηκαν νοκ άουτ για το σαββατιάτικο ματς με τον Αργεντινό επιθετικό μάλιστα να χάνει όπως όλα δείχνουν και την αναμέτρηση στην Ισπανία. Αντίθετα ο Βιγιαφάνιες διατηρεί λίγες πιθανότητες να προλάβει το ματς του Σαββάτου εκτός και αν μείνει προληπτικά εκτός ώστε να μην ρισκάρει και τη συμμετοχή του στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Θέλτα.

Το σοβαρότερο άμεσο πρόβλημα για τον Στραματσόνι είναι πιος θα καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ χαφ στο Αγρίνιο. Οι επιλογές είναι τρεις: α) να προτιμήσει διάταξη 3-5-2, με τον Γουακάσο στην αριστερή πτέρυγα και τους Ζέκα - Λεντέσμα - Λουντ στη μεσαία γραμμή, όπως είχε κάνει στο εκτός έδρας ματς με την ΑΙΚ Solna, όταν ήταν τραυματίας ο Χουλτ β) να παίξει ο Κουλιμπαλί που είναι δεξιοπόδαρος γ) να προτιμηθεί ο Χουχούμης (ελάχιστες πιθανότητες), ο οποίος συνήθως είναι εκτός 18άδας.

Ακόμα, ο Σάμπα εκτέλεσε ασκήσεις στο γυμναστήριο αφού τις προηγούμενες δυο μέρες ήταν άρρωστος και την Παρασκευή θα δοκιμάσει να ενσωματωθεί με την ομάδα. Εάν τα καταφέρει, θα τεθεί στη διάθεση του Στραματσόνι.

Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών περιλάμβανε ζέσταμα, πάσες, τακτική και παιχνίδι. Ο Μπουμάλ συνέχισε το πρόγραμμα του και από την επόμενη εβδομάδα θα γυμναστεί πιο εντατικά.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Παρασκευή στις 15:00, έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή και θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ