ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς τον Στιλ η αποστολή του Παναθηναϊκού για Άλκμααρ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΑ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΑ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λουκ Στιλ είναι ο μοναδικός από τους ετοιμοπόλεμους πράσινους που δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό με την Άλκμααρ το βράδυ της Πέμπτης στην Λεωφόρο. Με Βλαχοδήμο, Κότσαρη η αποστολή.

Χωρίς τον Λουκ Στιλ θα υποδεχθεί την Άλκμααρ στο φιλικό της Πέμπτης (20/7) ο Παναθηναϊκός με τον Βρετανό γκολκίπερ να είναι ο μοναδικός πράσινους από τους ετοιμοπόλεμους ο οποίος γνώριζε από την Τετάρτη το απόγευμα ότι θα είναι εκτός αποστολής.

Οι πράσινοι θα υποδεχθούν τους Ολλανδούς με τους Βλαχοδήμο και Κότσαρη κάτω από τα γκολπόστ με τον πρώτο να αγωνίζεται σχεδόν σε όλη την αναμέτρηση ενώ και ο δεύτερος αναμένεται να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής στα πόδια του.

Αντίθετα ο Στιλ θα προπονηθεί κανονικά στην διάρκεια της Τετάρτης αλλά στη συνέχεια θα δει τη φιλική αναμέτρηση από τις εξέδρες της Λεωφόρου.

Δεν έχει να κάνει με ενδεχόμενη μεταγραφή του

Ο λόγος που το τεχνικό επιτελείο του τριφυλλιού πήρε τη σχετική απόφαση δεν έχει να κάνει με ενδεχόμενη μεταγραφή του Στιλ σε κάποια ομάδα του εξωτερικού (η Ρέντινγκ που είχε δείξει ενδιαφέρον την Πέμπτη προχώρησε σε απόκτηση γκολκίπερ από τη Σάντερλαντ). Αλλά ούτε και για να δείξουν οι πράσινοι στον Βρετανό γκολκίπερ ότι δεν υπολογίζεται. Άλλωστε οι Τελάντερ και Ρινάλντι είναι κανονικά στην αποστολή ακόμα και αν δεν αγωνιστούν.

Ο λόγος είναι άλλος και έχει να κάνει με το χρόνο συμμετοχής που θέλει να έχει στα πόδια τους και ο Κότσαρης για παν ενδεχόμενο. Συγκεκριμένα ο 20χρονος γκολκίπερ έπαιξε μόνο στο πρώτο φιλικό της Ολλανδίας και εν συνεχεία οι Βλαχοδήμος, Στιλ αγωνίστηκαν στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια με τον "Όντι" να παίζει για εξήντα λεπτά σε κάθε ματς και τον 29χρονο τερματοφύλακα να παίζει για ένα μισάωρο.

Οπότε ο Κότσαρης δεν έχει παίξει από το πρώτο φιλικό στην Ολλανδία και αν μέχρι την Πέμπτη (27/7) υπάρξει κάποιο απρόοπτο με τους Βλαχοδήμο ή Στιλ τότε δεν θα έχει λεπτά συμμετοχής στα πόδια του. Οπότε στο φιλικό με την Άλκμααρ θα αγωνιστεί ως βασικός ο Βλαχοδήμος και θα πάρει εξήντα ή εβδομήντα λεπτά και εν συνεχεία αναμένεται να παίξει για λίγο και ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων γκολκίπερ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ