ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς τηλεοπτική μετάδοση το Παναθηναϊκός - Αλκμααρ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ  ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Για πρώτη φορά μετά από... άγνωστο αριθμό ετών, φιλικό ματς του Παναθηναϊκού - εκτός απροότπου τελευταίας στιγμής- δεν πρόκειται να μεταδοθεί τηλεοτπικά.

Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν (τουλάχιστον) τα πρώτα φιλικά ματς της ομάδας τους! Τουλάχιστον αυτά είναι τα δεδομένα προς το παρόν, διότι πολλά αλλάζουν την τελευταία στιγμή ή τις τελευταίες μέρες σ’ αυτές τις περιπτώσεις…

Εν αντιθέσει με ό,τι συνέβαινε τις προηγούμενες σεζόν και εν αντιθέσει με ό,τι ισχύει για Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός είναι τηλεοπτικά «άστεγος» έως τώρα. Και εκτός του ότι δεν έχει συμφωνία με τη Nova (όπως τα προηγούμενα έτη), δεν έχει πουλήσει τα δικαιώματα ούτε σε κάποιο άλλο κανάλι για τα φιλικά του πρώτου κύκλου στην Ολλανδία.

Συνεπώς, απίθανο είναι το ενδεχόμενο να μεταδοθεί το αυριανό (20.30) Παναθηναϊκός – Άλκμααρ, ενώ ας κρατήσουμε μικρό καλάθι για τα επόμενα ματς, τα οποία είναι προγραμματισμένα για την Κυριακή με την Άντβερπ (όγδοη στο πρωτάθλημα Βελγίου), τη μεθεπόμενη Κυριακή με την Ντεν Χάαγκ (έβδομη πέρυσι στο ολλανδικό πρωτάθλημα) και με αντίπαλο που αναζητείται στην "κενή" προς το παρόν ημερομηνία της 25ης Ιουλίου (επόμενη Τετάρτη).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ