ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών στη Βέροια

Χωρίς περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών στη Βέροια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τη Βέροια και χρειάζεται τη νίκη, για να διατηρηθεί στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης, με ορίζοντα το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων.

Η μετάβαση από την Ελλάδα στην Ευρώπη και το αντίστροφο, δεν ήταν ποτέ εύκολη για τον Παναθηναϊκό. Απαιτείται συγκέντρωση και προσήλωση, ώστε να προσαρμοστεί από τις συνθήκες του Europa League στις ιδιαιτερότητες της Superleague.

Επιπροσθέτως, μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Ξάνθη στο "Απόστολος Νικολαΐδης", ο Παναθηναϊκός δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλεια βαθμών. Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ και η επίτευξη του διπλού απόψε (24/10, 19:30) στη Βέροια είναι αυτοσκοπός, προκειμένου το ντέρμπι των αιωνίων στις 6 Νοεμβρίου να διεξαχθεί υπό τις πιο ευνοϊκές συγκυρίες.

Ο Αντρέα Στραματσόνι συμπεριέλαβε 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για το ταξίδι στη Βόρεια Ελλάδα, μην έχοντας στη διάθεση του τους Ζέκα, Λεντέσμα και Σάμπα. Τα κενά των δύο πρώτων θα αναπληρωθούν από τους Κουτρουμπή και Λεντέσμα, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Ιβανόφ.

Η κόπωση των ποδοσφαιριστών από το ματς με τη Σταντάρ Λιέγης στο Βέλγιο είναι δεδομένη, όπως και το βεβαρυμένο πρόγραμμα που ακολουθεί. Ωστόσο, ο Ιταλός προπονητής ζήτησε από τους παίκτες να νικήσουν στη Βέροια, τη στιγμή που ο Γιάννης Αλαφούζος τους έδωσε συγχαρητήρια για την απόδοση τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ