ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς πέντε η επιστροφή στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού

Χωρίς πέντε η επιστροφή στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού
Εσιέν Ατζαγκούν INTIME SPORTS

Ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησε και την Τρίτη (6/10) ο Μάικλ Εσιέν με τον Γκανέζο να γυμνάζεται μαζί με τους Ταυλαρίδη και Βέμερ. Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα την Τετάρτη το πρωί με την Καλλιθέα. (VIDEO)

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Παναθηναϊκού την Τρίτη (6/10) με τον Γιάννη Αναστασίου να μετράει ένα σωρό απουσίες λόγω των διεθνών αλλά και των τραυματιών που υπάρχουν στο τριφύλλι. Συγκεκριμένα πλην των Μπεργκ, Πράνιτς, Αμπέντ και Καρέλη που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες στην προπόνηση της Τρίτης υπήρξαν επιπλέον πέντε απουσίες.

Μεταξύ αυτών και ο Μάικλ Εσιέν που ακολούθησε και την Τρίτη ατομικό πρόγραμμα μαζί με τους Ταυλαρίδη και Βέμερ ενώ θεραπεία έκαναν οι Πέτριτς και Κότσαρης με τον Κροάτη ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα είχε μπει στο κανονικό πρόγραμμα να παραπονιέται για κάποιες ενοχλήσεις και να μην γυμνάζεται με την ομάδα.

Από το "Γ. Καλαφάτης" την Τρίτη (6/10) το απόγευμα απουσίαζαν και οι Στιβ Ρούτερ και Γιούσεφ Φος με τους άμεσους συνεργάτες του Γιάννη Αναστασίου να εκμεταλλεύονται την διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων και να παίρνουν λίγες μέρες άδειας καθώς το πιθανότερο είναι ότι θα απουσιάζουν όλη την εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα την Τετάρτη (7/10) το πρωί ο Παναθηναϊκός θα δώσει ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο την Καλλιθέα με τον 42χρονο τεχνικό να έχει ζητήσει απ' όλους τους παίκτες του να δώσουν το παρών στο προπονητικό κέντρο και το πρωί θα αποφασίσει ποιοι θα παίξουν και ποιοι θα κάνουν προπόνηση.

Το σίγουρο είναι πως δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ταυλαρίδη, Εσιέν, Βέμερ, Κότσαρη και Πέτριτς που είναι τραυματίες αλλά και στους Μπεργκ, Αμπέντ, Πράνιτς, Καρέλη αλλά και τους Λάμπρου, Ευαγγέλου, Βασίλη Αγγελόπουλο που είναι διεθνείς με την Εθνική Νέων ενώ άγνωστο είναι αν θα χρησιμοποιήσει κάποιους επαγγελματίες από την ομάδα των Νέων όπως έκανε κόντρα σε Πανελευσινιακό και Αργυρούπολη. Αναφορικά με την προπόνηση της Τρίτης αυτή περιελάμβανε ζέσταμα, «κορόιδο» και παιχνίδια μετάβασης.

Δείτε και το βίντεο από την προπόνηση της Τρίτης στον Παναθηναϊκό με τον Νάνο να βλέπει τον Ατζαγκούν να σωριάζεται στο έδαφος στο κορόιδο και να ζητάει την αλλαγή του με χαρακτηριστικό νόημα αλλά και την άσκηση με τις τέσσερις εστίες και τις μονομαχίες που έδωσαν οι πράσινοι χωρισμένοι σε ομάδες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ