ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Νάνο και Κλωναρίδη κόντρα στην Μπριζ ο Παναθηναϊκός

Χωρίς Νάνο και Κλωναρίδη κόντρα στην Μπριζ ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Οι Νάνο και Κλωναρίδης δεν συμπεριλήφθηκαν από τον Γιάννη Αναστασίου στην 20άδα για τον αγώνα με την Μπριζ παρότι μετέχουν τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις.

Με τους ίδιους παίκτες που είχε στην διάθεση του για το φιλικό με την Ουντινέζε θα υποδεχθεί την Μπριζ την Τρίτη (27/7) ο Παναθηναϊκός. Στην αποστολή που ανακοίνωσε μετά το πέρας της προπόνησης της Δευτέρας συμπεριλήφθηκαν οι ίδιοι 19 ποδοσφαιριστές που ήταν διαθέσιμοι και για το ματς με τους Ιταλούς, συν τον νεαρό γκολκίπερ, Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως - πλην του Μάικλ Εσιέν - έμειναν εκτός οι Νάνο και Κλωναρίδης. Οι δυο προαναφερθέντες τις τελευταίες μέρες μετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα έχοντας ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους αλλά όπως φάνηκε ο Γιάννης Αναστασίου ήθελε για την μάχη της Τρίτης μόνο όσους είναι 100% έτοιμοι. Επίσης εκτός αποστολής βρίσκεται και πάλι ο Δώνης, αλλά και οι Αγγελόπουλος, Μαρινάκης, Τελάντερ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με την Κλαμπ Μπριζ (28/07/2015 - 21:00 ΟΤΕ TV) πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο. Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε στην αρχή ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες και σουτ, ακολούθως ασκήσεις ανάπτυξης και τέλος εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Εσιέν και Τελάντερ προπονήθηκαν ατομικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον πρώτο αγώνα με τους Βέλγους, που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαϊδης», για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Νίνης, Λουντ, Καλτσάς και Σάντσεθ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ