ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Μπουμσόνγκ με ΑΕΚ

Χωρίς Μπουμσόνγκ με ΑΕΚ
Μπουμσόνγκ INTIME SPORTS

Χωρίς τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ θα παραταχθεί τελικά ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς της Τετάρτης (2/2, 21:00) κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Γάλλος δεν ξεπέρασε το πρόβλημά του και έμεινε εκτός αποστολής όπως οι Τζόρβας (ίωση), Σεϊταρίδης, Γκαρθία, Ιωαννίδης, Δημούτσος, Μαυρίας.

Χωρίς τους Μπουμσόνγκ,Τζόρβα, Σεϊταρίδη, Λουίς Γκαρθία, Ιωαννίδη, Δημούτσο και Μαυρία είναι η αποστολή του "τριφυλλιού" για τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ την Τετάρτη (21:00) στο ΟΑΚΑ.

Τελικά ο Γάλλος άσος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε με το σφίξιμο στο γαστροκνήμιο και έμεινε εκτός πλάνων του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Στη προπόνηση της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2" και ασκήσεις τακτικής πάνω στις στατικές φάσεις.

Ατομικά προπονήθηκε ο Λουίς Γκαρθία, ενώ οι Μπουμσόνγκ και Σεϊταρίδης υποβλήθηκαν σε θεραπεία. Ο Τζόρβας απουσίασε για δεύτερη μέρα λόγω ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για τον επαναληπτικό (02/02, 21:00) εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, που διεξάγεται στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Μπουμσόνγκ, Λουίς Γκαρθία, Σεϊταρίδης, Τζόρβας, Ιωαννίδης, Μαυρίας και Δημούτσος.

Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο νεαρός πορτιέρο Στέφανος Καπίνος από την ομάδα Κ20, λόγω του γεγονός πως ο Ντάνιελ Φερνάντες παραχωρήθηκε στον Πανσερραϊκό

Η αποστολή του "τριφυλλιού" για το ματς με την Ενωση, αποτελείται από τους: Καρνέζη, Καπίνο, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Μαρίνο, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Πλεσί, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Νίνη, Λέτο, Χριστοδουλόπουλο, Γκοβού, Σισέ και Πετρόπουλο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ