ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Μπεργκ ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης

Χωρίς Μπεργκ ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός, όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3, θα παραταχθεί απέναντι στην Σταντάρ Λιέγης χωρίς τον Μάρκους Μπεργκ αφού ο Σουηδός ανέβασε πυρετό την Τετάρτη (19/10).

Η ίωση που προσέβαλε τον Μάρκους Μπεργκ την Τρίτη (19/10) αποδείχθηκε δυνατή και δεν υπαναχώρησε, παρά τη φαρμακευτική αγωγή που ακολούθησε ο Σουηδός επιθετικός. Κάτι που σημαίνει πως ο 30χρονος επιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Αντρέα Στραματσόνι για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ, απόψε (20/10) το βράδυ στο «Σκλεσίν».

Ο οργανισμός του ποδοσφαιριστή έχει εξασθενήσει και δεν του επιτρέπει να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις ενός παιχνιδιού για το Europa League.

Παρά τη θέληση του Μπεργκ να βοηθήσει, θεωρείται προτιμότερο να μείνει στον πάγκο παρά να ταλαιπωρηθεί στο γήπεδο. Ο Μπεργκ ανέβασε πυρετό το πρωί της Πέμπτης (20/10), έπειτα αισθάνθηκε καλύτερα, αλλά δεν μεσολαβούν αρκετές ώρες ώστε να αναρρώσει.

Συνεπώς, ίσως αποκλειστεί από την 18άδα του Παναθηναϊκού. Όσον αφορά τον Γιώργο Κουτρουμπή, τα συμπτώματα της γαστρεντερίτιδας δεν έχουν εξαλειφθεί, αλλά δεν θεωρούνται ικανά να του στερήσουν τη συμμετοχή στην ενδεκάδα.

50% νικών χωρίς τον Μπεργκ

Εφόσον τελικά ο Μπεργκ δεν αγωνιστεί, θα είναι το πρώτο φετινό παιχνίδι που θα συμβεί κάτι τέτοιο. Μέχρι στιγμής, ήταν παρών σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ η τελευταία φορά που απουσίασε, ήταν στις δύο τελευταίες αγωνιστικές των play offs στο φινάλε της προηγούμενης περιόδου. Τότε ο Παναθηναϊκός δύσκολα 1-0 τον Πανιώνιο στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, χάνοντας το εισιτήριο για το Champions League.

Συνολικά, από το καλοκαίρι του 2013, όταν και αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό, ο Μπεργκ δεν αγωνίστηκε σε 43 ματς όλων των διοργανώσεων. Είτε λόγω τραυματισμών, για τιμωρίες λόγω καρτών, επειδή είχε υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, ακόμα και για να ξεκουραστεί.

Από αυτά, ο Παναθηναϊκός έχει νικήσει τα 24, λίγο περισσότερο από το 50%. Ακόμα, μετρά 7 ισοπαλίες και 12 ήττες, δείγμα ότι δυσκολεύεται χωρίς τον πιο ποιοτικό ποδοσφαιριστή του...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ