ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ούτε στην πρώτη του Παναθηναϊκού ο Μπεργκ

Ούτε στην πρώτη του Παναθηναϊκού ο Μπεργκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός έκανε γνωστό το πρόγραμμα της προετοιμασίας του και τους παίκτες που θα βρεθούν στην πρώτη συγκέντρωση. Απουσιάζει το όνομα του Μπεργκ ο οποίος αναμένεται να πουληθεί ενώ παρόντες θα είναι οι έξι που δεν υπολογίζονται.

Την πρώτη του συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα (26/6) ο Παναθηναϊκός και μέχρι την Τετάρτη θα έχουν επιστρέψει άπαντες πλην των δυο διεθνών Οδυσσέα Βλαχοδήμου και Μπουμάλ που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Η είδηση όμως από την επίσημη ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ για τους παίκτες που θα είναι παρόντες είναι πως σε αυτούς δεν έχει συμπεριληφθεί το όνομα του Μάρκους Μπεργκ.

Κάτι το οποίο δείχνει ότι ο Σουηδός φορ δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας σεζόν και δεν αποκλείεται η μεταγραφή του στην Αλ Αϊν να είναι θέμα ωρών και για αυτό και το όνομα του απουσιάζει από τη συγκεκριμένη λίστα.

Μάλιστα στους παρόντες ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν στην πρώτη έχουν συμπεριληφθεί και οι έξι που δεν υπολογίζονται και συγκεκριμένα οι Χουχούμης, Ρινάλντι, Βέμερ, Ρέις, Τελάντερ και Π. Βλαχοδήμος. Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να μην κληθούν καθώς πρέπει να περάσουν από εξετάσεις και εργομετρικά τεστ και ίσως εν συνεχεία όταν η ομάδα ταξιδέψει στην Ολλανδία παραμείνουν στην Ελλάδα.

Αυτό ίσως φέρει κάποιες προσθαφαιρέσεις στους παίκτες που θα ακολουθήσουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας με κάποια παιδιά από την ομάδα των Νέων.

Επίσης από την πρώτη απουσιάζουν τα ονόματα των Ατζαγκούν και Γουακάσο. Ποδοσφαιριστών που ανήκουν στον Παναθηναϊκό αλλά είναι δανεικοί με τα συμβόλαια τους να ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου από τις ομάδες τους και φυσικά πρόθεση των ανθρώπων του τριφυλλιού είναι να πουληθούν.

Αντίθετα ο Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του επέλεξαν να δώσουν την ευκαιρία και σε ένα παιδί από την Κ17 του Παναθηναϊκού που έγινε πρόσφατα επαγγελματίας ώστε να ακολουθήσει την προετοιμασία. Ο λόγος για τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη ο οποίος θα περάσει εργομετρικές εξετάσεις και ιατρικά τεστ και όπως όλα δείχνουν σίγουρα θα πάρει μέρος στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας της πρώτης ομάδας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις ξεκινάει τη Δευτέρα 26 Ιουνίου η προετοιμασία του Τριφυλλιού για τη νέα σεζόν. Οι ποδοσφαιριστές θα ξεκινήσουν από το πρωί τις εξετάσεις, ενώ την Τρίτη το απόγευμα θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών στο «Γ. Καλαφάτης» στο Κορωπί.

Στο προσκλητήριο του τεχνικού τιμ για τη Δευτέρα θα βρίσκονται οι Στιλ, Κότσαρης, Μολέντο, Τελάντερ, Χουχούμης, Ρέις, Στάικος, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Πίσπας, Εμμανουηλίδης, Βλαχοδήμος Π., Ρινάλντι, Βέμερ.

Την Τρίτη θα ενσωματωθεί ο Βιγιαφάνιες ενώ την Τετάρτη θα επιστρέψουν από την άδειά τους οι διεθνείς Χουλτ, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Κουτρουμπής, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου.

Οι Ο. Βλαχοδήμος, Μπουμάλ έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Στις 6 Ιουλίου η ομάδα θα αναχωρήσει για το Τέχελεν της Ολλανδίας όπου θα παραμείνει έως τις 15 Ιουλίου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στο διάστημα αυτό θα δοθούν τρία φιλικά παιχνίδια που θα ανακοινωθούν μόλις οριστικοποιηθούν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ