ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Κουτρουμπή ο Παναθηναϊκός στο Μπακού

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΑ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΑ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε να μη ρισκάρει με τη συμμετοχή του Γιώργου Κουτρουμπή στην αποστολή για το ματς με την Γκαμπάλα και τον άφησε εκτός παρά το γεγονός ότι και την Τρίτη γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς.

Δεν θα ακολουθήσει τελικά την αποστολή του Παναθηναϊκού στο Μπακού ο Γιώργος Κουτρουμπής μετά από απόφαση του Μαρίνου Ουζουνίδη ο οποίος δεν θέλησε να ρισκάρει με ενδεχόμενη συμμετοχή του ένα νέο τραυματισμό που θα τον άφηνε αρκετό διάστημα εκτός μάχης.

Ο Έλληνας αμυντικός προπονήθηκε κανονικά και την Τρίτη αλλά διαφορετικό πράγμα η προπόνηση και διαφορετικό πράγμα τα παιχνίδια και πόσο μάλλον αυτό της Πέμπτης που θα έχει ένταση και δυνατές μονομαχίες. Οπότε παρά τη θέληση του παίκτη ο Ουζουνίδης τον άφησε εκτός.

Επίσης εκτός έμεινε και ο Εμμανουηλίδης σε σχέση με το πρώτο ματς αλλά και ο Ρινάλντι που δεν βρέθηκε ούτε την Τρίτη στο Κορωπί. Τη θέση τους στην 21μελη αποστολή που ταξιδεύει το πρωί της Τετάρτης για το Μπακού πήραν οι Στιλ και Στάικος.

Χαρακτηριστικά η αποστολή αποτελείται από τους: Βλαχοδήμο, Στιλ, Κότσαρη, Ευαγγέλου, Μολέντο, Κολοβέτσιο, Κουρμπέλη, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ρέις, Λουντ, Ζέκα, Στάικο, Δώνη, Άλτμαν, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Μολίνς, Πίσπα, Λουτσιάνο και Καμπέσας.

Αναφορικά με την προπόνηση, το πρόγραμμα της Τρίτης περιλάμβανε ασκήσεις συναρμογής με μπάλα, κορόιδο και παιχνίδι με στοιχεία τακτικής. Ο Βιγιαφάνιες ακολούθησε θεραπεία και έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ