ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Κουρμπέλη, Βιγιαφάνιες ο Παναθηναϊκός με Πανιώνιο

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) EUROKINISSI

Οι Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης τέθηκαν εκτός μάχης για το ματς με τον Πανιώνιο καθώς δεν προπονήθηκαν ούτε την Παρασκευή. Αναμένεται να είναι στην αποστολή ο Εμμανουηλίδης.

Χωρίς τους Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλη θα παραταχθεί και στο ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο ο Παναθηναϊκός με τους δυο ποδοσφαιριστές να μην γυμνάζονται την Παρασκευή και να μένουν εκτός της αναμέτρησης όπως έγινε και στο Περιστέρι.

Το πιθανότερο είναι πως και οι δυο θα είναι πανέτοιμοι για τα ματς με ΠΑΟΚ και Ξάνθη που ακολουθούν και κρίθηκαν περισσότερο σημαντικά και για αυτό στο τριφύλλι θέλησαν να μην πάρουν επιπλέον ρίσκο με την παρουσία τους στο παιχνίδι της Κυριακής.

Αντίθετα οι Μολέντο και Χουλτ θα είναι στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη και φυσικά αυτός θα πάρει την απόφαση για το αν θα παίξουν με τον Βραζιλιάνο να είναι δεδομένα στο αρχικό σχήμα. Κάτι το οποίο δεν ισχύει για τον Σουηδό.

Επίσης στην αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο ενδεχομένως να είναι και ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Ο νεαρός επιθετικός όπως και οι Μπουζούκης, Πίσπας την Παρασκευή γυμνάστηκαν με την πρώτη ομάδα. Οι δυο τελευταίοι όμως ειδοποιήθηκαν πως θα αγωνιστούν το Σάββατο το μεσημέρι με την Κ-20 κόντρα στον Πανιώνιο.

Όχι όμως και ο Εμμανουηλίδης επειδή ο Μαρίνος Ουζουνίδης σκέφτεται να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το Κυριακάτικο ματς.

Όσο για τη προπόνηση της Παρασκευής οι παίκτες των πράσινων χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ. Το ένα γκρουπ έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και στη συνέχεια βγήκε στο γήπεδο για παιχνίδι τακτικής. Το άλλο γκρουπ έκανε ασκήσεις με πάσες και στη συνέχεια παιχνίδι με περιορισμούς.

Ατομικό ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Κότσαρης, ενώ θεραπεία έκαναν οι Μουνιέ, Λουτσιάνο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ