ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς επτά παίκτες η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Χωρίς επτά παίκτες η προπόνηση του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Με τους πέντε διεθνείς να απουσιάζουν και τον Ρόμπιν Λουντ να λείπει με άδεια, άρχισε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ανακοίνωση για τον αδικοχαμένο Μαρκούση.

Το διήμερο ρεπό που παραχώρησε ο Γιάννης Αναστασίου πέρασε και οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στο "Γεώργιος Καλαφάτης" την Πέμπτη (3/9), για να αρχίσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Το μπλοκάκι του προπονητή του Τριφυλλιού περιλαμβάνει έξι απόντες, πέντε διεθνείς, έναν με άδεια και έναν τραυματία.

Οι Καρέλης, Πράνιτς, Μπεργκ, Χουχούμης και Δώνης έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες στις διεθνείς διοργανώσεις, ενώ ο Λουντ έλειψε για να παραστεί στην εκδήλωση χορηγού εταιρίας και ο Νίνης υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις πέντε εναντίον δυο, πάσες και αμυντική λειτουργία.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Παρασκευή (4/9) στις 10:00.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για το θάνατο του 18χρονου τερματοφύλακα της Βέροιας, Στέλιου Μαρκούση. Αναλυτικά:

Η οικογένεια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει την ειλικρινή θλίψη της για την ξαφνική απώλεια του νεαρού ποδοσφαιριστή της Βέροιας, Στέλιου Μαρκούση. Στην οικογένεια του αδικοχαμένου νέου και στην ομάδα της Βέροιας, απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ