ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς επιπλέον προβλήματα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού

Χωρίς επιπλέον προβλήματα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Χωρίς τους Εσιέν και Στιλ πραγματοποιήθηκε και η απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (1/7) ενώ την Πέμπτη (2/7) το πρωί θα ενσωματωθούν στην ομάδα και οι εννιά πράσινοι που είχαν έξτρα μέρες άδειας.

Συνέχεια στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού με τους πράσινους να γυμνάζονται την Τετάρτη (1/7) το απόγευμα χωρίς επιπλέον προβλήματα για τον Γιάννη Αναστασίου και τους συνεργάτες του πλην των Εσιέν και Στιλ που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του με απογευματινή προπόνηση σήμερα στο Κορωπί, με τον Γιάννη Αναστασίου να βλέπει τον Στιλ να κάνει ξανά ατομικό πρόγραμμα, ενώ και ο Εσιέν ακολούθησε το προγραμματισμένο ατομικό του πρόγραμμα.

Αναφορικά με το πρόγραμμα των υπόλοιπων, τώρα, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 9 το πρωί".

Το τελευταίο γκρουπ των εργομετρικών

Εν τω μεταξύ την Πέμπτη (2/7) θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού οι Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπεργκ, Λουντ, Πράνιτς, Λαγός, Καρέλης, Νίνης και Ζέκα οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους είχαν άδεια μέχρι τώρα ενώ μαζί με τους Κοτσόλη και Εσιέν θα περάσουν από τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις.

Η αποστολή των πράσινων τώρα θα αναχωρήσει την Παρασκευή (3/7) για την Ολλανδία όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της αλλά οι καιρικές συνθήκες που θα συναντήσουν οι πράσινοι δεν θα είναι ιδανικές καθώς θα υπάρχει υψηλή θερμοκρασία που θα φτάσει από 32 έως 36 βαθμούς κελσίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ