ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς έξι η προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει ΟΦΗ

Χωρίς έξι η προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει ΟΦΗ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η επόμενη της γκέλας στη Νέα Σμύρνη είχε πρωινή προπόνηση για τους παίκτες του Παναθηναϊκού που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ματς της Τετάρτης με τον ΟΦΗ.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το νέο στραβοπάτημα στη Νέα Σμύρνη και ύστερα από απόφαση του συλλόγου μετά από εισήγηση του Αντρέα Στραματσόνι παρέμειναν το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο με τον Ιταλό να παίρνει ένα μέτρο (ritiro) που συνήθως ακολουθείται στην Ιταλία για να αλλάξει λίγο την κατάσταση.

Ο 40χρονος τεχνικός επίσης το βράδυ της Κυριακής άλλαξε την προπόνηση της Δευτέρας και από το απόγευμα που ήταν αυτή προγραμματισμένη την όρισε για το πρωί ενημερώνοντας όλους τους ποδοσφαιριστές και κυρίως τους νεαρούς που ήθελε στην προπόνηση της Δευτέρας για αυτήν την αλλαγή.

Οι πράσινοι που διανυκτέρευσαν στο ξενοδοχείο πήγαν όλοι μαζί την Δευτέρα στο "Γ. Καλαφάτης" και προπονήθηκαν σε δυο γκρουπ ξεκινώντας την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη το βράδυ.

Ένα παιχνίδι το οποίο όπως είναι πλέον τα πράγματα και με δεδομένη την αγωνιστική κρίση του τριφυλλιού είναι πολύ σημαντικό καθώς αν το αποτέλεσμα στραβώσει ο Παναθηναϊκός θα κινδυνέψει να μείνει και εκτός Κυπέλλου.

Στην προπόνηση δεν πήραν μέρος έξι πράσινοι και συγκεκριμένα οι Λέτο, Σαμπά, Λεντέσμα, Βλαχοδήμος, Στιλ και Ευαγγέλου. Οι τέσσερις πρώτοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ οι Στιλ, Ευαγγέλου μόνο γυμναστήριο.

Το πρόγραμμα της προπόνησης του Παναθηναϊκού περιλάμβανε ζέσταμα, ανοίγματα, ασκήσεις ανάπτυξης ένας εναντίων ενός και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Φυσικά η προπόνηση έγινε σε δυο γκρουπ καθώς όσοι αγωνίστηκαν στη Νέα Σμύρνη ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Στην προπόνηση πήραν μέρος και τέσσερις νεαροί επαγγελματίες λαι συγκεκριμένα οι Αγγελόπουλος, Χατζηγιοβάννης, Πίσπας και Μίγγος οι οποίοι θα προπονηθούν με την πρώτη ομάδα και την Τρίτη και το πιθανότερο είναι όλοι τους να ταξιδέψουν και στην Κρήτη για το ματς της Τετάρτης.

Μετά το τέλος του προγράμματος οι πράσινοι αποχώρησαν και θα επιστρέψουν στο "Γ. Καλαφάτης" στις 19:00 προκειμένου να αποχωρήσουν εκ νέου για το ξενοδοχείο, να δειπνήσουν μαζί και εν συνεχεία την Τρίτη να πάνε πάλι όλοι μαζί για προπόνηση και να ταξιδέψουν στην Κρήτη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ