ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς 6 παίκτες η αποστολή του Παναθηναϊκού για Πλατανιά

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
Ζέκα EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς έξι παίκτες και με σοβαρό πρόβλημα κόπωσης για ορισμένους εκ των βασικών θα αντιμετωπίσει αύριο (Τετάρτη, 19/1) ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο τη μοναδική ομάδα από την οποία έχει ηττηθεί με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο, δηλαδή τον Πλατανιά.

Ο Ουζουνίδης συμπεριέλαβε μετά την προπόνηση 20 παίκτες στην αποστολή, στους οποίους έχει και τον Κρίστοφερ Σάμπα, όχι όμως και τον Ιβάν Ιβανόφ. Οπως ακριβώς, δηλαδή, και στο 0-0 εναντίον της ΑΕΚ.

Δεν θα έχει στη διάθεσή του τους διεθνείς στο Κόπα Άφρικα Κουλιμπαλί, Γουακάσο, Εμποκού και τους ανέτοιμους (μυϊκοί τραυματισμοί) Μολέδο, Μέστο και Κουτρουμπή. Επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο Κάρλος Ζέκα που εξέτισε ποινή τεσσάρων αγωνιστικών (αποβολή στο 0-0 εναντίον της Λάρισας) και σίγουρα θα μείνει στον πάγκο ο Λέτο, λόγω κόπωσης. Ίσως να συμβεί το ίδιο και με κάποιον εκ των Χουλτ, Κουρμπέλη, Λουντ ενόψει του κυριακάτικου ματς στην Κέρκυρα.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Βλαχοδήμο Οδ., Στιλ, Χουλτ, Χουχούμη, Μαρινάκη, Τελάντερ, Ρέις, Σάμπα, Ευαγγέλου, Λουντ, Ζέκα, Κουρμπέλη, Μπουμάλ, Βλαχοδήμο Π., Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ, Ρινάλντι, Χατζηγιοβάνη και Μίγγο.



TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ