ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χτύπησε και ο Κοτσόλης στον Παναθηναϊκό

Χτύπησε και ο Κοτσόλης στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στέφανος Κοτσόλης υπέστη διάστρεμμα στον καρπό και θα μείνει εκτός προπονήσεων για μερικές μέρες. Συνολικά έντεκα οι απουσίες για τον Στραματσόνι.

Άλλος ένας τραυματισμός προέκυψε στον Παναθηναϊκό, στην προπόνηση της Παρασκευής (7/10). Τραυματίας είναι ο Στέφανος Κοτσόλης, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα καρπού λίγο πριν τελειώσει το προπονητικό πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα στην τελευταία άσκηση όταν ο έμπειρος κίπερ έμεινε προκειμένου να κάνουν κάποια τελειώματα οι επιθετικοί των πράσινων και δη οι νεαροί, Ρινάλντι, Πίσπας, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης σε ένα από τα σουτ από κοντά ο Κοτσόλης έβαλε τα χέρια του για να διώξει και εκεί έγινε η ζημιά.

Το πρόβλημα με τον Στέφανο Κοτσόλη εστιάζεται στο Europa League, αφού είναι ο δεύτερος γκολκίπερ της λίστας. Ο τρίτος είναι ο Βασίλης Ξενόπουλος, ο οποίος θα συμπεριληφθεί στην 18άδα του παιχνιδιού (20/10) με τη Σταντάρ Λιέγης στο Βέλγιο, εάν ο 37χρονος γκολκίπερ δεν είναι έτοιμος.

Οι Ιμπάρμπο, Μέστο, Λέτο και Μπουμάλ ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Επίσης, ο Ζέκα απουσίασε με άδεια, ο Τελάντερ βρίσκεται στη Δανία για να επισκεφτεί ορθοπεδικό, και οι Μπεργκ, Λουντ, Γουακάσο, Εμποκού και Κουλιμπαλί, λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες.

Η πρωινή προπόνηση στο "Γεώργιος Καλαφάτης", παρά την ενδεκάδα απουσιών που υπήρχε στο απουσιολόγιο, περιλάμβανε ζέσταμα, τακτική και παιχνίδι. Συμμετείχαν και οι Χατζηγιοβάννης, Αγγελόπουλος, Πίσπας και Μπουζούκης από την ομάδα Νέων.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά το Σάββατο (8/10) στις 10:30.

Το διπλό των πράσινων

Το πρόγραμμα περιελάμβανε και διπλό 10 εναντίων 10 στο μισό γήπεδο.

Στην μια ομάδα ήταν οι: Κοτσόλης, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Σάμπα, Χουλτ, Στάικος, Αγγελόπουλος, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης, Πίσπας.

Και στην άλλη οι: Βλαχοδήμος, Ρέις, Ευαγγέλου, Μολέντο, Ιβανόφ, Χουχούμης, Λεντέσμα, Βιγιαφάνιες, Ρινάλντι, Π. Βλαχοδήμος.

Νικήτρια ήταν η πρώτη ομάδα με γκολ του Μαρινάκη και του Πίσπα ενώ για τους ηττημένους σκόραρε ο Μολέντο.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ