ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χριχορτσούκ: "Δεν έχει σημασία η προ διετίας πρόκριση"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΚΑΜΠΑΛΑ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΚΑΜΠΑΛΑ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της Γκαμπάλα, Ρομάν Χριχορτσούκ, τόνισε ότι έχει συλλέξι όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον Παναθηναϊκό που έχει αλλάξει τελείως συγκριτικά με την προ διετίας συνάντηση των δυο αντιπάλων.

Ελάχιστα πράγματα θυμίζουν τον Παναθηναϊκό του Αυγούστου του 2015 και αυτό επισήμανε ο προπονητής της Γκαμπάλα, Ρομάν Χριχορτσούκ. Στις δηλώσεις του εξήγησε ότι η ομάδα του δεν μπορεί να παίξει βασιζόμενη στην προ διετίας πρόκρισή της και τόνισε πως όλα θα κριθούν στη ρεβάνς του Μπακού.

Αναλυτικά είπε ο Χριχορτσούκ στη συνέντευξη Τύπου...

Για την προ διετίας πρόκριση της Γκαμπάλα στη Λεωφόρο: "Εκείνη η νίκη είχε τη δική της σημασία εκείνη την στιγμή και αυτή την στιγμή, δεν έχει σημασία".

Για το αποτέλεσμα που θέλει στην Αθήνα: "Θα είναι πολύ καλά αν νικήσουμε 5-0. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα δεν είναι τόσο καλό (γέλιο). Στα σοβαρά, τώρα, δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ποιο αποτέλεσμα είναι καλό, είναι κάτι που θα το δούμε μετά τα δύο παιχνίδια".

Για το τι γνωρίζει για τον Παναθηναϊκό: "Εμείς έχουμε πάρα πολλές πληροφορίες. Είναι μία διαφορετική ομάδα από την προηγούμενη φορά που την αντιμετωπίσαμε. Όμως εμείς προσπαθήσαμε να συλλέξουμε πληροφορίες για τους παίκτες που ήρθαν τώρα στην ομάδα".

Για τα συναισθήματα μετά την κλήρωση: "Εγώ την κλήρωση την βλέπω πάντα με ψυχρό βλέμμα. Είμαστε μικρή ομάδα σε σχέση με τα ευρωπαϊκά δεδομένα και γι' αυτό οποιαδήποτε αντίπαλος βγαίνει από την κλήρωση, για εμάς είναι πάντα ένας μεγάλος αντίπαλος. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία και όνομα".

Για το αν επηρεάζει η εναλλαγή με τις έδρες: "Δεν μπορείς να πεις αν είναι θετικό ή αρνητικό. Είχα πει πολλές φορές πως δεν έχει μεγάλη σημασία η σειρά και αυτό είναι κάτι που θα εκτιμήσουμε μετά".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ