ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χουχούμης: "Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη"

Χουχούμης: "Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Διαμαντής Χουχούμης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την ήττα των "πρασίνων" από τη Σταντάρ Λιέγης και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Σύνθημα αντεπίθεσης ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έδωσε ο Διαμαντής Χουχούμης. Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού μιλώντας στον Sport24 Radio 103,3 τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη απέναντι στους κόκκινους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Sport24 Radio 103,3:

Για το ματς με τους Βέλγους:« Το παιχνίδι δεν πήγε όπως θέλαμε. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά από τη στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε, με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα».

Για το πρόβλημα στο γκολ που αντιμετωπίζουν οι «πράσινοι» και το αν είναι θέμα ψυχολογίας:« Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι για να τελειώνουμε τις φάσεις καλύτερα, το έχουμε συζητήσει στα αποδυτήρια και πιστεύω να μας βγει στα επόμενα παιχνίδια».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»:« Ξεχνάμε το παιχνίδι με τη Σταντάρ, έχουμε το μυαλό μας στο ντέρμπι, θα τα δώσουμε όλα και πάμε για τη νίκη"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ