ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χουχούμης: "Μπορούμε για τίτλο"

Χουχούμης: "Μπορούμε για τίτλο"
INTIME SPORTS

Ο κορυφαίος παίκτης του Παναθηναϊκού στον αγώνα με την Κέρκυρα, Διαμαντής Χουχούμης, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο στον β' γύρο του πρωταθλήματος.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που το γκολ μου συνδυάστηκε με νίκη και κλείσαμε έτσι το 2014. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι τη νέα χρονιά"είπε αρχικά ο Χουχούμης.

Για το γκολ του: "Είχα κάνει τις προηγούμενες δυο σέντρες με το αριστερό και σκέφτηκα ότι θα περίμενε να σουτάρω ξανά με το αριστερό, έτσι το έκανα με το δεξί και δεν με κάλυπτε. Δουλεύω και το δεξί μου πόδι στην προπόνηση γιατί ξέρω ότι θα χρειαστεί πολλές φορές σε ένα ματς".

Για τον δεύτερο γύρο και το Πρωτάθλημα: "Το ότι παίζουμε τα δυο ντέρμπι στην έδρα μας βοηθάει αλλά θέλουμε να είμαστε αυτοί που πρέπει και στο τέλος θα κάνουμε απολογισμό. Σίγουρα μπορούμε να κοιτάζουμε τον τίτλο, αλλά αν δεν κοιτάξουμε και δεν κερδίσουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, δεν μπορούμε να μιλάμε για Πρωτάθλημα".

Για τη θέση που του αρέσει να παίζει: "Επιθετικά νιώθω καλύτερα από ότι στην άμυνα. Έχουμε συζητήσει με τον κόουτς. Αυτός παίρνει τις αποφάσεις. Όπου με βάλει να παίξω, θα το κάνω".

Μπούρμπος: "Να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω"

Ο Χρήστος Μπούρμπος έθεσε τον στόχο του Παναθηναϊκού για το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στην στήριξη των οπαδών.

"Προερχόμασταν από ένα πολύ κακό παιχνίδι και θέλαμε να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη. Τα καταφέραμε, παρά το γεγονός, πως σε μερικά διαστήματα δεν είχαμε την απόδοση που θέλαμε. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα κέρδισε και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Κλείσαμε τη χρονιά με νίκη. Ήταν επιτυχημένη χρονιά για τον Παναθηναϊκό. Ελπίζω το 2015 να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω"τόνισε αρχικά ο Μπούρμπος.

Τι τον έχει εντυπωσιάσει στον Παναθηναϊκό: "Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση στην ομάδα είναι το κλίμα που επικρατεί. Ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα. Εύχομαι να βελτιωθούμε σε όλα τα επίπεδα και ο κόσμος να συνεχίσει να είναι μαζί μας. Εύχομαι η ομάδα στο 2015 να σταθεροποιήσει την απόδοσή της".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ