ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χουχούμης: "Ήταν μια νίκη ψυχολογίας"

Χουχούμης: "Ήταν μια νίκη ψυχολογίας"
INTIME SPORTS

Ο Διαμαντής Χουχούμης υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να δείχνει υπομονή και επιμονή σε τέτοια παιχνίδια προκειμένου να παίρνει τη νίκη όπως έκανε κόντρα στην Καλλονή.

Επιστροφή στο αρχικό σχήμα των πράσινων για τον Διαμαντή Χουχούμη στο ματς με την Καλλονή με τον νεαρό άσο να έχει συμμετοχή στο γκολ του τριφυλλιού με την ωραία μπαλιά-τρύπα που πέρασε στον Καρέλη. Ο άσος του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του ματς μίλησε για την αναμέτρηση με την ομάδα της Μυτιλήνης αλλά και την συνέχεια λέγοντας:

"Η Καλλονή ήρθε οργανωμένη αμυντικά, δυσκολευτήκαμε στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο ανοίξαμε τους χώρους, εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες και πήραμε τη νίκη.

Ήταν κλειστό το κέντρο της Καλλονής και έπρεπε να παίξουμε από τα πλάγια, οπότε έπρεπε εγώ και ο Χρήστος (σ.σ. Μπούρμπος) να φέρουμε πιο πολλές μπάλες στην περιοχή. Στο πρώτο δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά στο δεύτερο ανταποκριθήκαμε".

Στη συνέχεια ο αριστερός μπακ συμπλήρωσε:

"Πάντα πρέπει να υπάρχει υπομονή και επιμονή σε τέτοια ματς, έχουμε φτιάξει ψυχολογία και θέλουμε τους 3 βαθμούς σε κάθε ματς. Υπάρχουν άλλα 14 παιχνίδια, έχουμε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στην έδρα μας και θα δούμε στο τέλος τι θα καταφέρουμε. Αυτή η νίκη μας έδωσε ψυχολογία και τώρα πάμε στο Κύπελλο με την Ξάνθη για να νικήσουμε και να πάρουμε την πρόκριση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ