ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χουλτ: "Το ντέρμπι είναι σαν πόλεμος"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Νίκλας Χουλτ τόνισε ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού του στέλνουν μηνύματα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και χαρακτήρισε τον Μάρκους Μπεργκ ως έναν μύθο της ομάδας.

Για το πρώτο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων στο "Απόστολος Νικολαΐδης", προετοιμάζεται ο Νίκλας Χουλτ και δείχνει να έχει συνειδητοποιήσει τι τον περιμένει. Ο Σουηδός μπακ μίλησε στην ιστοσελίδα "fotbollskanalen.se" και τόνισε πως οι οπαδοί του στέλνουν μηνύματα εδώ και καιρό, ζητώντας τη νίκη.

Ο Χουλτ παραδέχτηκε ότι δεν κάνει σκέψεις για τον τίτλο και θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός θα στεφθεί πρωταθλητής:

"Δεν έχουμε σκεφτεί ότι μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός όλη τη σεζόν. Έχασαν κάποιους βαθμούς στα τελευταία ματς, αλλά θα έπρεπε να αυτοκτονήσουν για να μην πάρουν το πρωτάθλημα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μπούμε στα πλέι οφ και να πάρουμε τη δεύτερη θέση. Σε αυτό συγκεντρωνόμαστε τώρα".

Έπειτα, ρωτήθηκε πως περιμένει το ντέρμπι και τόνισε ότι θα είναι ωραία εμπειρία:

"Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Είναι ωραία εμπειρία να παίζεις ένα ντέρμπι. Δυστυχώς, οι οπαδοί του φιλοξενούμενου δεν θα είναι στις εξέδρες, οπότε θα έχουμε μόνο τους οπαδούς μας. Παίζουμε στην έδρα μας και θα είναι μία φανταστική εμπειρία".

Κατόπιν, τόνισε ότι οι οπαδοί τον έχουν βάλει στο νόημα και περιμένει... πόλεμο:

"Είναι η αίσθηση που έχεις. Όποτε έχει το ντέρμπι, κυριαρχούν ιδιαίτερα συναισθήματα και το παρατηρείς μία βδομάδα πριν. Οι οπαδοί μας στέλνουν μηνύματα στο Instagram και στο Facebook και μας λένε "πάμε", ενώ απομένουν ακόμα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος πριν το ντέρμπι. Τότε συνειδητοποιείς τι σημαίνει, πόσα συμβολίζει για την ομάδα και τους οπαδούς. Δεν θα εξαρτηθεί τόσο από την τακτική, είναι καλύτερο να τρέχεις και να πολεμάς. Είναι σαν πόλεμος και αυτός που προσπαθεί περισσότερο, συνήθως νικάει".

Σε προσωπικό επίπεδο, σχολίασε: "Είμαι πολύ χαρούμενος, προσωπικά περνάω πολύ καλά. Έχω παίξει όλα τα παιχνίδια, αγωνίστηκα στο Europa League και νιώθω ότι έχω καλή φόρμα".

Ο Σουηδός αναφέρθηκε στην προσαρμογή του στον Παναθηναϊκό:

"Η θέση μου ταιριάζει πολύ. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και κυριαρχούμε στα περισσότερα παιχνίδια, οπότε πρέπει να προωθούμαι στην επίθεση και έχω την άνεση να παίρνω πρωτοβουλίες, αρκεί να μπορώ να ανταποκριθώ στα αμυντικά μου καθήκοντα. Χρειάζομαι πολλά επιθετικά τρεξίματα και αυτό είναι το πλεονέκτημα μου, γιατί μπορώ να τρέχω πολύ, να ανεβαίνω στην επίθεση και να είμαι απειλητικός από την πλευρά".

Στη Σουηδία ξέρουν ότι ο Μπεργκ είναι σημαντικός στην Ελλάδα, αλλά ο Χουλτ τόνισε ότι είναι πολύ περισσότερο απ' ότι πιστεύουν:

"Δεν νομίζω ότι κάποιος στη Σουηδία μπορεί να αντιληφθεί πόσο σημαντικός είναι ο Μπεργκ στην Ελλάδα. Είναι ένας μύθος. Είναι μεγάλος αστέρας. Τώρα είναι στους πρώτους σκόρερ στην ιστορία της ομάδας και αν δει κάποιος την ιστορία του Παναθηναϊκού, θα καταλάβει πολλά".

Για τον Μολίνς, εξήγησε ότι χρειάζεται χρόνο:

"Είναι καλός παίκτης. Είναι ωραίο που είναι συμπατριώτης μας. Προέρχεται από απραξία, ήταν στην Κίνα και χρειάζεται χρόνο. Έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα με τον Ηρακλή και είπε ότι χρειάζεται χρόνο. Όταν βελτιώσει την αγωνιστική του κατάσταση, νομίζω ότι θα γίνει πολύ σημαντικός για εμάς. Αυτός και ο Μπεργκ μπορούν να συνθέσουν ένα φονικό δίδυμο".

Τέλος, ο Χουλτ έχει μεγάλο ανταγωνισμό για τη θέση του αριστερού μπακ στην Εθνική και τόνισε:

"Παλεύω μέσω της ομάδας μου. Παίζω, έχω καλή απόδοση και ξέρω ότι από την Εθνική με παρακολουθούν. Αλλά, την ίδια στιγμή, υπάρχουν και άλλοι καλοί παίκτες στη θέση μου και αυξάνουν τον ανταγωνισμό. Οι Όλσον, Βεντ και Ογκούστινσον παίζουν καλά και μου βάζουν πολύ δύσκολα. Θα πολεμήσω και θα δω τι θα καταφέρω".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ