ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χουλτ: "Θα πολεμήσει σκληρά η ΑΪΚ"

Χουλτ: "Θα πολεμήσει σκληρά η ΑΪΚ"
Χουλτ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκλας Χουλτ γνωρίζοντας καλά την ΑΪΚ δήλωσε πως θα έρθει στην Αθήνα για να παλέψει με όλες τις δυνάμεις για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στις 21:00 την ερχόμενη Πέμπτη (28/7) ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την ΑΪΚ για το πρώτο ματς του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League.

Μιλώντας στο "Goal" για τις διπλές αναμετρήσεις, ο Νίκλας Χουλτ ζήτησε συγκέντρωση και τόνισε πως οι Σουηδοί, τους οποίους γνωρίζει καλά, δεν είναι... "καφενεία".

"Έχω ένα καλό ρεκόρ απέναντί τους και ελπίζω πραγματικά να το συνεχίσω αυτό και τώρα με τον Παναθηναϊκό. Όμως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παίξουμε χαλαρά. Είναι μια καλή ομάδα. Σύμφωνοι ποιοτικά μπορεί να μην είναι στο επίπεδο του Παναθηναϊκού όμως πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και στα δύο παιχνίδια", είπε αρχικά ο 26άχρονος άσος και συνέχισε:

"Είναι ένας αντίπαλος που πολεμάει. Θα πολεμήσει σκληρά μέσα στο γήπεδο για κάθε πιθανότητα που έχει και θα προσπαθήσει τακτικά να πάει το παιχνίδι στη δύναμη και στα δικά της χαρακτηριστικά. Θέλει λοιπόν, μεγάλη προσοχή".

Για την προσαρμογή των νέων παικτών, δήλωσε: "Ήταν εύκολο για όλους μας. Γιατί όλοι μας υποδέχθηκαν πολύ καλά, πολύ σωστά μέσα στην ομάδα και το έκαναν πολύ εύκολο αυτό για εμάς που ήρθαμε τώρα στον Παναθηναϊκό. Κάναμε μια πολύ καλή προετοιμασία σε δυνατό επίπεδο και όλο αυτό βοήθησε συνολικά την ομάδα.

Το ρόστερ μας έχει πολύ ποιότητα και αυτό ανεβάζει τον καθέναν μέσα από την καθημερινή προπόνηση. Πιστεύω ότι είμαστε όλοι μας έτοιμοι και σε ένα καλό επίπεδο για αυτά τα ευρωπαϊκά ματς που είναι όλα πολύ σημαντικά για όλο τον σύλλογο".

Τέλος για το γεγονός πως το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην Λεωφόρο, τόνισε: "Είναι καλύτερο για εμάς. Θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας για να προσπαθήσουμε να πάρουμε έναν καλό σκορ για τη ρεβάνς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ