ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χουλτ: "Θα "πεθάνουμε" για να πάρουμε τη νίκη στο ντέρμπι"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η ισοπαλία με τον Ηρακλή δεν θα επηρεάσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τους πράσινους να τα δίνουν όλα για τη νίκη σύμφωνα με τον Νίκλας Χουλτ.

Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να φύγει με τους τρεις πόντους της νίκης από το ματς με τον Ηρακλή αλλά δεν τα κατάφερε καθώς δεν έβαλε ένα γκολ ακόμα για να "κλειδώσει" το ματς. Αυτό υποστήριξε ο Νίκλας Χουλτ σε δηλώσεις του στην κάμερα της "NOVA" και την εκπομπή "Παίζουμε Ελλάδα".

Επίσης ο Σουηδός μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό λέγοντας πως δεν θα επηρεάσει την ψυχολογία η ισοπαλία με τον Ηρακλή και τόνισε πως πρόκειται για ένα παιχνίδι που όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.

"Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε γκολ. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έχουμε παίξει σκοράραμε 18 ή 19 γκολ. Και δεχτήκαμε ένα εύκολο γκολ θεωρώ. Έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός σε ένα ακόμη ματς εκτός έδρας δεν κέρδισε και αν υπάρξει ψυχολογικό πρόβλημα:
"Όχι δε νομίζω. Σήμερα ίσως δεν παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, έπρεπε να κερδίσουμε. Βέβαια δεν ήταν το πρώτο παιχνίδι όπως είπατε. Έπρεπε να σκοράρουμε και δεύτερο γκολ όμως γιατί το αντίπαλος παλεύει για την παραμονή του, θέλει να πάρει κάτι από το ματς. Γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά με ένα δεύτερο γκολ θα κλειδώναμε τη νίκη".

Αν επηρεάζει την ψυχολογία ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό:
"Όχι. Θεωρώ ότι έχουμε καλή ψυχολογία καλό κλίμα και όπως είπα και πριν στα τελευταία παιχνίδια έχουμε βάλει πολλά γκολ και έχουμε δείξει ότι είμαστε καλή ομαδα. Δεν μπορείς να κερδίζεις κάθε ματς θεωρώ ότι έχουμε καλή ψυχολογία και δεν θα επηρεαστούμε".

Για τις σκέψεις του για το ντέρμπι:
"Δεν χρειάζεται να πεις τίποτα, όλοι θα δώσουν το 150% των δυνατοτήτων τους. Δεν χρειάζεσαι τον προπονητή να πει κάτι, τον αρχηγό. Όλοι θα παλέψουν μέχρι να "πεθάνουν", για να πάρουν τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ