ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χουλτ: "Σημαντικό για το πρωτάθλημα ότι έχουμε αρκετούς καλούς παίκτες"

Χουλτ: "Σημαντικό για το πρωτάθλημα ότι έχουμε αρκετούς καλούς παίκτες"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκλας Χουλτ θεωρεί ότι είναι... δουλειά των πράσινων να ξεχάσουν το παιχνίδι με τον Άγιαξ και να επικεντρωθούν στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ παίζοντας το ποδόσφαιρο που ξέρουν.

Η ποιότητα που ξεχειλίζει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού με τους πράσινους να διαθέτουν 16, 17 και 18 καλούς ποδοσφαιριστές μπορούν να οδηγήσουν το τριφύλλι στην κατάκτηση του τίτλου σύμφωνα με τον Νίκλας Χουλτ.

Ο Σουηδός άσος μίλησε στην κάμερα της "NOVA" ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ και αναφέρθηκε τόσο στην αναμέτρηση της Πέμπτης με τον Άγιαξ και τι δεν πήγε καλά όσο και στην μάχη του πρωταθλήματος και την δουλειά του ίδιου αλλά και των συμπαικτών του να ξεχάσουν την ήττα από τους Ολλανδούς.

Πως είναι το κλίμα στα αποδυτήρια μετά την ήττα από τον Άγιαξ; Τι συνέβη στο ματς και δεν είχαμε τον Παναθηναϊκό των προηγούμενων αγώνων;
"Δεν ξέρω ακόμα γιατί δεν έχω δει όλους μου τους συμπαίκτες, σε λίγο θα δω πως είναι τα πράγματα στα αποδυτήρια. Φυσικά μετά το παιχνίδι δεν νοιώθαμε καλά γιατί ξέραμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Είμαστε ευχαριστημένοι με τα πρώτα 20-25 λεπτά όπου δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Πετύχαμε το γκολ και στα πρώτα 25 λεπτά τα πήγαμε καλά αλλά μετά δεν ξέρω τι συνέβη. Δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε συνήθως και το παιχνίδι έγινε πολύ δύσκολο για εμάς".

Ήταν θέμα συγκέντρωσης στην διάρκεια του αγώνα, φυσικά και έγιναν καθοριστικά λάθη, αλλά θεωρείς ότι χάσατε την συγκέντρωση σας μετά το γκολ του Άγιαξ;
"Δεν ξέρω. Νομίζω ότι όλοι ήταν αρκετά συγκεντρωμένοι επειδή ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Το πρώτο παιχνίδι των ομίλων του Europa League και όλοι ήταν συγκεντρωμένοι 100%. Όταν σκόραραν πήραν αρκετή ενέργεια και εμείς πέσαμε. Και μετά απ' αυτό ανέλαβαν τα ηνία και μετά πέτυχαν ένα δεύτερο γκολ και τα πράγματα ήταν σκληρά για εμάς".

Πρέπει να ξεχάσετε το ματς γιατί ακολουθεί παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα. Πόσο εύκολη είναι η μετάβαση από τα ματς της Ευρώπης σε αυτά στην Ελλάδα;
"Είναι η δουλειά μας πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς με τον ΠΑΣ. Να ξεχάσουμε το ματς με τον Άγιαξ και να ανυπομονώ να το αφήσω πίσω μου και να έρθει το παιχνίδι της Κυριακής".

Περιμένεις διαφορετική απόδοση και συμπεριφορά από την ομάδα σου;
"Ναι σίγουρα. Όλοι θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο όπως κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Όπου παίξαμε καλά, πετύχαμε αρκετά γκολ και όλοι θέλουν να δείξουν ότι έχουμε τον τρόπο να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο".

Είσαι νέος στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά ξέρεις ότι υπάρχουν πολλές ομάδες που παλεύουν για το πρωτάθλημα, όπως και ο Παναθηναϊκός, θεωρείς ότι η ομάδα σου μπορεί να πετύχει τον στόχο της;
"Ναι νομίζω ότι έχουμε καλή ομάδα. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες αλλά αρκετά καλούς. Δεν έχουμε 11 ή 12 καλούς παίκτες αλλά 16, 17 ακόμα και 18 καλούς παίκτες. Αυτό είναι σημαντικό γιατί θα έχουμε μια μεγάλη χρονιά και με πολλά Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Επίσης θεωρώ ότι αν θες να κερδίσεις το πρωτάθλημα πρέπει να είσαι και λίγο τυχερός, να μην έχεις τραυματισμούς. Είναι ο στόχος μας και δουλεύουμε καθημερινά αρκετά σκληρά για να το πετύχουμε".

Παρότι είσαι νέος στην ομάδα, είσαι παίκτης "κλειδί", πρόσφατα επέστρεψες και στην Εθνική Σουηδίας, θεωρείς ότι έκανες την καλύτερη επιλογή με την μετακίνηση σου στον Παναθηναϊκό;
"Ναι, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, είμαι ευτυχισμένος που υπέγραψα στον Παναθηναϊκό και απολαμβάνω το ξεκίνημα μου με την ομάδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ