ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χουλτ: "Η ζωή είναι λίγο στο... θα δούμε"

Χουλτ: "Η ζωή είναι λίγο στο... θα δούμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκλας Χουλτ αποκάλυψε το προαίσθημα που είχε πριν την πρόταση του Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε στην αγωνιστική προσαρμογή του στη φιλοσοφία του Αντρέα Στραματσόνι.

Για πρώτη φορά, ο Νίκλας Χουλτ μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του με την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Ο Σουηδός μεσοαμυντικός έκανε δηλώσεις στην fotbollskanalen.se για την πρόταση και την αποδοχή της, τη θέση που προτιμά και τον Μάρκους Μπεργκ!

"Όταν πήγα στη Νις, έμαθα ότι οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει και ο Παναθηναϊκός με ήθελε άμεσα. Οπότε, αναχώρησα αμέσως" περιγράφει για την ημέρα της έλευσης του στην Αθήνα.

Ωστόσο, ομολόγησε πως είχε ένα προαίσθημα για το μέλλον του και εύχεται να αποφάσισε σωστά με το να υπογράψει...

"Όταν προέκυψε ο Παναθηναϊκός, περίμενα να συμβεί κάτι. Στην προηγούμενα σεζόν, είχα κάποιες εμφανίσεις στα τελευταία 11-12 παιχνίδια και αισθανόμουν πως θα μου δοθεί μία ευκαιρία και δεν θα έπρεπε να τη χάσω. Θέλω να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερο. Μέχρι τώρα, νιώθω ότι επέλεξα σωστά. Εύχομαι στη συνέχεια να μπορέσω να πω ότι έκανα τη σωστή επιλογή".

Έχει συζητηθεί διεξοδικά για τη φυσική του θέση και παρότι στο παρελθόν έχει εκφράσει την προτίμηση του στη μεσαία γραμμή, εντούτοις προσαρμόστηκε στα πράσινα δεδομένα: "Στη θέση του αριστερού μπακ νομίζω ότι αποδίδω καλύτερα. Κιόλας παίζω με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Τώρα πρέπει να αποδείξω ότι είμαι αρκετά καλός για να παίζω".

Όσο για το αγωνιστικό στυλ του Παναθηναϊκού, βοηθά και τον ίδιο: "Παίζουμε με παρόμοιο στυλ με τη Νις. Θέλουμε να κρατάμε τη μπάλα και αυτό μου ταιριάζει. Γιατί μπορώ να προωθούμαι και να βοηθάω στην επίθεση".

Φυσιολογικά, η συνέντευξη στράφηκε στον Μάρκους Μπεργκ και τη λατρεία που απολαμβάνει στην Αθήνα. Ο Χουλτ τόνισε ότι ο Σουηδός είναι το κεντρικό πρόσωπο, αλλά δεν έχει την ανάλογη συμπεριφορά: "Μπορείς να πεις ότι είναι σπουδαίος εδώ. Είναι ο σταρ. Την ίδια στιγμή, όμως, είναι ένας προσηνής και ταπεινός άνθρωπος".

Ακόμα δεν έχει εμπειρία από τη ζωή στην Αθήνα, αλλά ο Μπεργκ φρόντισε να τον προετοιμάσει με έναν πρωτότυπο τρόπο! Η συμβουλή του στράικερ του Τριφυλλιού ήταν η εξής: "Απλώς να τα αποδεχθώ, όπως είναι. Η ζωή εκεί είναι λίγο στο... θα δούμε!"...

Όσο για το παιχνίδια του γ' προκριματικού του Europa League, o Χουλτ τόνισε: "Εύχομαι να προκριθούμε! Το ελπίζω!".

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ