ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χουλτ: "Η ήττα δεν θα μας επηρεάσει"

Χουλτ: "Η ήττα δεν θα μας επηρεάσει"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκλας Χουλτ απέδωσε στην "κακή μέρα" την ήττα του Παναθηναϊκού από την Ξάνθη και τόνισε ότι στη Λιέγη δίνεται η τελευταία ευκαιρία για την πρόκριση.

Ψύχραιμα αντιμετώπισε ο Νίκλας Χουλτ την ήττα του Παναθηναϊκού από την Ξάνθη και φάνηκε πεπεισμένος ότι θα βγει αντίδραση στο ματς με τη Σταντάρ Λιέγης. Ακόμα, ο Σουηδός σχολίασε ότι η ομάδα δεν υποτίμησε τον αντίπαλο και είχε προετοιμαστεί καλά για το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χουλτ:

-Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα, ποια είναι η γνώμη σου για αυτό που είδαμε σήμερα;

«Στο πρώτο ημίχρονο, στα πρώτα 35’, είχαμε μια καλή προσέγγιση του αγώνα. Στη συνέχεια, έβαλαν ένα τυχερό γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να κάνουμε το 1-1 και να πάρουμε αρκετή ενέργεια από τους οπαδούς. Το στάδιο… τρελάθηκε, πίστεψα πως θα καταφέρουμε να κερδίσουμε. Όμως, πέτυχαν ένα ακόμα ωραίο γκολ και αποδείχθηκε πως δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς».

-Πιστεύεις πως η ομάδα επηρεάστηκε από τη διακοπή; Χάσατε τον ρυθμό σας;

«Δεν ξέρω, είναι δύσκολο να το πω αυτό. Είχαμε πραγματικά πολύ καλές προπονήσεις τις δυο τελευταίες εβδομάδες, δεν θεωρώ πως επηρεαστήκαμε. Κάποιες φορές, υπάρχει και η κακή ημέρα στο ποδόσφαιρο».

-Πέρα από τα φανταστικά γκολ που πέτυχε η Ξάνθη, ο Παναθηναϊκός δεν δημιούργησε ευκαιρίες όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Τι πιστεύεις για αυτό;

«Όπως είπα, κάποιες φορές δεν παίζεις καλά. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Σε όλο το παιχνίδι προσπαθήσαμε, θέλαμε να φτιάξουμε ευκαιρίες αλλά ο αντίπαλος αμύνθηκε πάρα πολύ καλά και ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς».

-Τώρα ο Παναθηναϊκός θα πάει στο Βέλγιο, ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία σας για να προκριθείτε;

«Ναι σίγουρα. Θα είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για εμάς. Θέλουμε να κερδίσουμε και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο όπως ξέρουμε ότι μπορούμε να κάνουμε».

-Πιστεύεις πως η ήττα από την Ξάνθη θα σας επηρεάσει ψυχολογικά και πνευματικά;

«Όχι, δεν το πιστεύω καθόλου αυτό. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα, δεν μπορεί να μας επηρεάσει αυτή η ήττα».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ