ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χουλτ: "Έχουμε 16-17 καλούς παίκτες"

Χουλτ: "Έχουμε 16-17 καλούς παίκτες"
Χουλτ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο μπακ του Παναθηναϊκού, Νίκλας Χουλτ, μίλησε στον στον Sport24 Radio 103,3 μετά την νίκη των πράσινων με 4-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα για την 4η αγωνιστική της Superleague.

Ο Νίκλας Χουλτ μίλησε:

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού με 4-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα: “Σήμερα ξεκινήσαμε πολύ καλά. Δείξαμε από την αρχή ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Όταν μάλιστα αποβλήθηκε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για εμάς.

Θέλουμε να κερδίζουμε σε όλα τα παιχνίδια. Μετά την ήττα από τον Άγιαξ, θέλαμε οπωσδήποτε τη σημερινή νίκη και τα καταφέραμε. Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλά και πετύχαμε 4 γκολ”.

Για το τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να περάσει στην επόμενη φάση του Europa League: “Δεν παίξαμε καλά κόντρα στον Άγιαξ. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοσή μας σε αυτό το παιχνίδι. Αν όμως συνεχίσουμε να δουλεύουμε όσο σκληρά όσο τώρα και παίζουμε όπως σήμερα, μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

Για τα πλεονεκτήματα που έχει, κατά την άποψή του, ο Παναθηναϊκός: “Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες. Δεν έχουμε μόνο μια καλή ενδεκάδα. Έχουμε 16-17 καλούς παίκτες. Ακόμη λοιπόν για αν έχουμε πολλές αλλαγές στο ρόστερ, δεν έχουμε πρόβλημα και αυτό είναι σημαντικό όταν έχεις μπροστά σου μια μεγάλη σεζόν”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ