ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χουλτ: "Είναι αλήθεια πως δεν ήμασταν καλοί"

Χουλτ: "Είναι αλήθεια πως δεν ήμασταν καλοί"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκλας Χουλτ παραδέχτηκε στο Sport24.gr ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν είχαν την αναμενόμενη απόδοση, αλλά επεσήμανε ότι έχουν τις δυνατότητες να προκριθούν.

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ήταν ο Νίκλας Χουλτ, ο οποίος ήταν αποτελεσματικός σε άμυνα και επίθεσης. Μιλώντας στο Sport24.gr κατά την αποχώρηση του, ο Σουηδός αριστερός μπακ-χαφ εξέφρασε τη γνώμη του για την ήττα από τον Άγιαξ και σχολίασε το μέλλον της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκλας Χουλτ στο Sport24.gr:

Τι δεν λειτούργησε και ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε σε ένα παιχνίδι, που άρχισε τόσο καλά για αυτόν;

Είναι αλήθεια ότι αρχίσαμε καλά το παιχνίδι. Στα πρώτα 20 λεπτά ήμασταν καλοί, πετύχαμε και το γκολ, δεν κινδυνεύσαμε, αλλά μετά από αυτό, δεν ξέρω... Δεν ακολουθήσαμε το πλάνο μας, δεν κάναμε όσα έπρεπε και στο τέλος, το παιχνίδι εξελίχθηκε πολύ δύσκολα για εμάς.

Γιατί ήσασταν τόσο νευρικοί στις ενέργειες σας;

Κάναμε λάθη και επιβάλλεται να τα διορθώσουμε. Είμαστε νέα ομάδα, με πολλούς νέους παίκτες και ακόμα δεν έχουμε αναπτύξει την επικοινωνία μας. Πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς.

Πως βλέπεις τη συνέχεια του ομίλου;

Σίγουρα, δεν είναι καλό να αρχίζεις με ήττα. Θέλαμε να πάρουμε τη νίκη, όμως δεν τα καταφέραμε. Οπότε, πρέπει στα επόμενα παιχνίδια να βρούμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε. Θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση, έχουμε τις δυνατότητες και χρειάζεται να το αποδείξουμε στο γήπεδο.

Εσύ που εκτιμάς ότι η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί;

Είναι μόλις το πρώτο παιχνίδι στον όμιλο. Δεν κάναμε καλή αρχή, όμως έχουμε πολλά παιχνίδια στη συνέχεια. Την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο ματς και πρέπει να το νικήσουμε και να συγκεντρωθούμε στο μέλλον.

Θεωρείς ότι ο διαιτητής και οι αποφάσεις του έπαιξαν ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος;

Δεν ξέρω. Είναι εύκολο να κατηγορήσουμε τον διαιτητή, αλλά για να πω την αλήθεια, δεν ήμασταν καλοί. Δεν είχαμε την απόδοση που έπρεπε. Δεν παίξαμε όπως στα προκριματικά και δεν πετύχαμε όσα θέλαμε. Αυτό έχει σημασία να δούμε. Ωστόσο, όντως, ο διαιτητής δεν έλαβε τις καλύτερες αποφάσεις. Τρεις κόκκινες, πολλές κίτρινες και όχι σωστά μοιρασμένες.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ