ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χουλτ: "Είμαστε δύο διαφορετικές ομάδες..."

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ / ΧΟΥΛΤ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ / ΧΟΥΛΤ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκλας Χουλτ εστίασε στη διαφοροποίηση που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός όταν παίζει στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και όταν αγωνίζεται στην επαρχία, αλλά δεν μπόρεσε να βρει εξήγηση.

Δόκτωρ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ; Ιανός; Όπως και να τον ονομάσει κανείς, ο Παναθηναϊκός εμφανίζει... δύο διαφορετικές ομάδες σύμφωνα με τον Νίκλας Χουλτ. Ο Σουηδός αριστερός μπακ τόνισε ότι δεν υπάρχει εξήγηση για αυτή τη διαφορά και υποστήριξε ότι κάτι λείπει από την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκλας Χουλτ:

"Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Είχαμε ένα πλάνο μία τακτική για το συγκεκριμένο ματς. Μετά από τα πρώτα δεκαπέντε, είκοσι λεπτά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τις δεύτερες μπαλιές που γι’ αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικές. Είμαστε δύο διαφορετικές ομάδες, μία που επιτίθεται και μία που αμύνεται. Δεν γίνεται να παίζουμε έτσι. Τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Είμαστε άλλη ομάδα μακριά από τη Λεωφόρο. Είμαστε η ίδια ομάδα που πριν μία εβδομάδα κερδίσαμε τον Ολυμπιακό παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει με εμάς. Προσπαθούμε, αλλά σίγουρα κάτι μας λείπει. Δεν είναι θέμα κόσμου, γιατί σήμερα είχαμε τους οπαδούς μας εδώ. Ήταν φανταστικό, ήταν σαν να παίζουμε εντός έδρας. Παρ’ όλα αυτά, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε όλες τις μονομαχίες. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει εκτός έδρας".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ